TESCO - GLOBAL Áruházak Zrt. B6

  • Mérnöki, műszakiPénzügy, Számvitel, LogisztikaSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • Akadálymentesített munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Tesco 1995 óta működik Magyarországon székhelye Budaörsön található. 205 boltot üzemeltet és körülbelül 16 ezer munkatársának biztosít állást ezáltal az ország egyik legnagyobb privát munkáltatója.

A Tesco alapcélja egyszerű és egyértelmű megfogalmazása annak, amit csinál, és ami fontos a számára:
Napról napra egyre többet teszünk a vásárlóinkért

Hol dolgozunk?

Központi irodánk Budaörsön van, Áruházaink pedig több mint 200 telephelyen, szerte az országban. Hozzád közel is van egy!

Kiválasztási folyamatunk

Ahhoz, hogy a nyitott pozíciókat meg tudd pályázni a karrier oldalunkon történő Regisztráció szükséges.
A létrehozott profil később folyamatosan frissíthető a megszerzett új képzésekkel, tudással. Amikor olyan pozíciót lát az oldalon, ami felkelti az érdeklődését, a korábban létrehozott profillal egy gombnyomással be tudja adni a pályázatát.

Kiválasztási folyamatunk


Miután a pályázatok beérkeztek megvizsgáljuk, hogy megfelel-e azon elvárásokanak, amit adott pozíció kapcsán keresünk.

A kiválasztási folyamat következő szakasza, egy telefonos interjú. A sikeres telefon-interjú után meg fogjuk hívni egy személyes interjús beszélgetésre oda – abba az Áruházba vagy Irodába és ahhoz a vezetőhöz - ahova a pályázatát benyújtotta.

Egyes esetekben, függően attól, hogy milyen pozícióra történt a pályázat a kiválasztási folyamat részét képezhetik különböző online és/vagy gyakorlati tesztek, így pl. angol nyelvi teszt, numerikus vagy verbális képességteszt, autóvezetési felmérés (pl. Kiszállítás munkatárs pozíció esetén).

E mellett esetleg egy második személyes interjú.

Ha sikeres a pályázat az elfogadott állásajánlat után az első időszakban egy részletes beillesztési programon vesznek részt az új kollégák, ahol megismerhetik a céget és a különböző területeket.

Aktivitások a helyszínen

Szakmai vezetők és HR-esek a cég különböző területeiről.

Aktuális állásajánlatok
Közép-európai készletgazdálkodási asszisztens 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol