Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2017 Ősz

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaTovábbi
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémet

Mivel foglalkozunk?

Piacvezető nagyvállalatnál építenéd karrieredet és értékeled az emberléptékű kultúrát? Valódi feladatokra vágysz az első perctől, miközben szívesen fejlődnél kiváló szakemberekkel? Professzionális lakásfinanszírozóként Ügyfeleink mellett Munkatársainknak is biztos, kiszámítható jövőt kínálunk. Tapasztalj, gyűjts ÉLMÉNYEKET egy színes és inspiráló környezetben; légy része Te is a sikereinknek! Tedd meg az első lépést: lépj kapcsolatba velünk!

Hol dolgozunk?

A Fundamenta Székház a belváros szívében, az V. kerületben található.
Továbbá számos vidéki városban is találkozhatsz velünk: Békéscsaba, Debrecen, Eger, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Székesfehérvár, Szeged, Győr, Miskolc, Debrecen. 
Gyere el hozzánk és tapasztald meg, hogy a hétköznapjaink nem szürkék, hanem valóban színesek!

Kiválasztási folyamatunk

A Fundamentánál a kiválasztási folyamat során tényleg figyelünk Rád és objektív visszajelzést adunk a teljesítményedről. Nem vizsgáztatunk, segítünk bemutatni saját magadat. Nálunk az első élmény pozitív, nincs mitől félned, nincs miért aggódnod. Az első találkozáskor értéket kapsz Tőlünk, gyere és próbáld ki magad!

Kiválasztási folyamatunk

A hozzánk pályázók minden pozícióhoz kapcsolódóan több körös kiválasztási folyamattal találkoznak. A kiválasztás során fontos szempont a szakmai rátermettség mellett a személyes készségek megléte, és illeszkedés a vállalati kultúránkba.

Az első szűrőt a beérkezett önéletrajzok áttekintése jelenti, fókuszba helyezve a munkakör sikeres betöltéséhez szükséges szakmai tudást és tapasztalatot. A szakmai önéletrajz legyen lényegre törő, tartalmazza a megpályázott pozíció esetében releváns, korábban betöltött munkakörök főbb tevékenységeit, a motivációs levélben kapjanak helyet a személyes célok, a karrier elképzelés, a kívánt jövőkép.

Ezt követi egy telefonos beszélgetés a pályázati kiírásban megjelölt elvárások meglétéről, a jelentkező személyes céljairól, motivációjáról.

Az első találkozás alkalmával a HR képviselője mellett már a pozíciót meghirdető szakterületi vezetővel is találkoznak azok a pályázók, akiket a telefonos beszélgetés alapján mélyebb bemutatkozásra javaslunk.

A kiválasztás végső köreiben a főszerepet a készségek és képességek gyakorlati szinten történő bemutatása kapja. Segítségül hívjuk ehhez a Captain Online munkaattitűdöket vizsgáló tesztrendszerét, valamint a betöltendő munkakörre kialakított Assessment Centert. Néhány szakértői területen (jellemzően IT) az AC-t egyéb szakmai feladat válthatja ki.