banner_161_4d8c1.jpg

PwC Magyarország Kft. B9

 • InformatikaiGazdaságiTovábbi területek
 • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

A PwC a világ egyik legnagyobb gazdasági tanácsadó szervezete, amely elsősorban könyvvizsgálattal, üzleti tanácsadással és adótanácsadással foglalkozik. A világ 158 országában, több, mint 250 000 ember munkáját fogja össze, és 1989 óta magyar piacnak is meghatározó szereplője. Két irodával (Budapesten és Győrben) közel 900 munkatárssal áll az ügyfelek rendelkezésére.

Hol dolgozunk?

A budapesti Eiffel Palace-ban levő székhelyünk mellett cégünk Győrben is rendelkezik irodával.

Kiválasztási folyamatunk

A PwC Rólad szól. A PwC a Te személyes és szakmai fejlődésedet jelenti, a Te sikereidet, az élethosszig tartó tanulást, az egyéniségedet és a választásaidat.
A kiválasztási folyamatunk üzletáganként eltérő, minden esetben

Kiválasztási folyamatunk

Pályázati anyagodat minden esetben a Karrier oldalunkon található Aktuális ajánlatok oldalon online tudod elküldeni. Amennyiben CV-d kiválasztásra kerül:

Gyakornoki- és pályakezdő pozíciók esetén  a jelentkezés következő lépése a videóinterjú, mely kapcsán 6-8 kérdést teszünk fel neked, amikre 2-3 percben kell majd válaszolnod. Ha ez is jól sikerül, akkor egy online (numerikus és logikai érvelési készségeket mérő) teszt kitöltése vár rád. Az online teszt rendkívül fontos, hiszen elengedhetetlen része a pályázásnak, valamint nagyban befolyásolhatja a felvételi esélyeidet. 
E két lépés alapján egy Assessment Center (Értékelő Központ) vár rád, amennyiben a Könyvvizsgálat üzletágra jelentkeztél.

A már tapasztalatot megkövetelő pozíciók esetén első lépés az online teszt, majd a személyes interjú. Ha ezeket sikeresen teljesítetted még egy szakmai interjú kör vár rád.

Aktivitások a helyszínen

A helyszínen mindhárom üzletágunk képviselteti magát: könyvvizsgáló, adótanácsadó és üzleti tanácsadó kollégákkal is találkozhatsz. Ezen kívül HR csapatunk szívesen áll rendelkezésedre, és ad választ a pályázással kapcsolatos kérdésekre.

Te vagy a mi emberünk, ha...

 • Érdeklődsz a könyvvizsgálat, az adózás vagy a tanácsadás iránt
 • Jó angol nyelvtudással rendelkezel (írásban és szóban egyaránt)
 • Megfelelő számítógépes ismeretekkel rendelkezel
 • Csapatjátékos vagy
 • Jó kommunikációs és interperszonális tulajdonságokkal rendelkezel
 • Karrierorientált vagy
 • Szívesen utazol

Amit még rólunk tudni érdemes

Hazai magánvállalkozások vagy multinacionális vállalatok pénzügyi beszámolóinak vizsgálatában, informatikai kockázatkezelésében; adóhatósági eljárásokkal kapcsolatos tanácsadásban ügyfeleink bármikor számíthatnak tudásunkra. Emellett stratégiaalkotás, működési hatékonyság-növelés, pénzügyi-modellezés, és cégértékelés területén nyújtunk segítséget.

Tudtad-e?

 • Azért lehetünk ma a világ élvonalbeli könyvvizsgáló és gazdasági tanácsadó vállalatainak egyike, mert 1854 óta gyűjtjük ...

Tudtad-e?

 • Azért lehetünk ma a világ élvonalbeli könyvvizsgáló és gazdasági tanácsadó vállalatainak egyike, mert 1854 óta gyűjtjük mindazt a tapasztalatot, amellyel rendelkezünk. Ezt, a 158 országból eredő tudást használjuk fel és ötvözzük a helyi szakértelmünkkel. 5 kontinensen mintegy 250 000 kolléga erősíti a PwC csapatát.
Aktuális állásajánlatok
Adótanácsadó Gyakornok 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
E-learning Gyakornok 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Junior Online Marketing Munkatárs 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Junior Számviteli Tanácsadó 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Könyvelő Gyakornok 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Pályakezdő Adótanácsadó 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Tanácsadó (Vám területre) 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Junior Auditor 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Marketing és Kommunikációs Munkatárs 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol