PwC Magyarország Kft. 2020 Tavasz

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRTovábbi
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • Akadálymentesített munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A PwC a világ egyik legnagyobb gazdasági tanácsadó szervezete, amely elsősorban könyvvizsgálattal, üzleti tanácsadással és adótanácsadással foglalkozik. A világ 158 országában, több, mint 250 000 ember munkáját fogja össze, és 1989 óta magyar piacnak is meghatározó szereplője. Két irodával (Budapesten és Győrben) közel 900 munkatárssal áll az ügyfelek rendelkezésére.

Hol dolgozunk?

A budapesti Eiffel Palace-ban levő székhelyünk mellett cégünk Győrben is rendelkezik irodával.

Kiválasztási folyamatunk

A PwC Rólad szól. A PwC a Te személyes és szakmai fejlődésedet jelenti, a Te sikereidet, az élethosszig tartó tanulást, az egyéniségedet és a választásaidat.

Kiválasztási folyamatunk

Üzletágtól és senioritástól függően kiválasztási folyamatunk eltérő módon történik.
Az általános eljárás azonban a következő:

Gyakornoki- és pályakezdő pozíciók esetén amennyiben önéletrajzod alapján kiválasztásra kerülsz, a jelentkezés következő lépése a videóinterjú, mely kapcsán 6-8 kérdést teszünk fel neked, amikre 2-3 percben kell majd válaszolnod. Ha ez is jól sikerül, akkor egy online (numerikus és logikai érvelési készségeket mérő) teszt kitöltése vár rád. Az online teszt rendkívül fontos, hiszen elengedhetetlen része a pályázásnak, valamint nagyban befolyásolhatja a felvételi esélyeidet. 
E két lépés alapján egy Assessment Center (Értékelő Központ) vár rád, amennyiben a Könyvvizsgálat üzletágra jelentkeztél.

A már tapasztalatot megkövetelő pozíciók esetén, amennyiben a CV-d kiválasztásra kerül, egy személyes interjúra hív Recruiter kollégánk. Ha ezt sikeresen teljesítetted, még egy szakmai interjú kör vár rád.

Amit még rólunk tudni érdemes

Hazai magánvállalkozások vagy multinacionális vállalatok pénzügyi beszámolóinak vizsgálatában, informatikai kockázatkezelésében; adóhatósági eljárásokkal kapcsolatos tanácsadásban ügyfeleink bármikor számíthatnak tudásunkra.
Emellett stratégiaalkotás, működési hatékonyság-növelés, pénzügyi-modellezés, és cégértékelés területén nyújtunk segítséget.