PwC Magyarország Kft. 2018 Ősz

  • InformatikaiGazdaságiTovábbi területek
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

A PwC a világ egyik legnagyobb gazdasági tanácsadó szervezete, amely elsősorban könyvvizsgálattal, üzleti tanácsadással és adótanácsadással foglalkozik. A világ 157 országában, több, mint 223 000 ember munkáját fogja össze, és 1989 óta magyar piacnak is meghatározó szereplője. Két irodával (Budapesten és Győrben) közel 700 munkatárssal áll az ügyfelek rendelkezésére.

Hol dolgozunk?

Budapesti székhelyünk mellett cégünk Győrben is rendelkezik irodával.

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunkról részletes információ található a 

  • http://www.pwc.com/hu/hu/karrier/digitalis_kivalasztasi_folyamat.html
oldalon.

Kiválasztási folyamatunk

Pályázati anyagodat a Karrier oldalunkon található Aktuális ajánlatok oldalon online tudod elküldeni. A jelentkezések nagy számára való tekintettel azt tanácsoljuk, hogy minél korábban küldd el jelentkezésed.

Gyakornoki- és pályakezdő pozíciók esetén a jelentkezés során pár kérdés megválaszolása után feltöltheted az angol és magyar nyelvű önéletrajzodat a pályázói oldaladra, majd két online (numerikus és logikai érvelési készségeket mérő) teszt kitöltése vár rád. Az online teszt rendkívül fontos, hiszen elengedhetetlen része a pályázásnak, valamint nagyban befolyásolhatja a felvételi esélyeidet. Ezért ne feledd, hogy ha gyakornokként vagy pályakezdőként bármely terület iránt is érdeklődsz, első feladatod ennek kitöltése! 

A kiválasztási folyamatunk következő lépése a videóinterjú, mely során 6-8 kérdést teszünk fel neked, amikre 2-3 percben kell majd válaszolnod. Amint sikeresen kitöltötted online tesztjeinket, linket küldünk neked, ahonnan elérhető lesz az interjú felület. Ha ez is jól sikerül, akkor további szakmai interjúk, vagy egy Assessment Center (Értékelő Központ) várnak rád.

Tapasztalt pozíciók esetében a jelentkezés során pár kérdés megválaszolása után feltöltheted az angol és magyar nyelvű önéletrajzodat a pályázói oldaladra. A tesztkitöltés nem képezi a jelentkezés részét. A telefonos interjú után egy első körös HR-es interjút szervezünk, amelyet további szakmai interjúk követnek.