Coca-Cola HBC Magyarország 2020 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HR
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • Home office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Coca‑Cola HBC Magyarország Kft. a 28 országot átfogó és 594 millió fogyasztót kiszolgáló Hellenic Csoport tagja, Magyarország piacvezető italgyártó, -palackozó és -forgalmazó vállalata. Mi a titkos összetevőnk? Keress minket és kiderül!

Hol dolgozunk?

Dunaharasztin székhelyünk és gyártóközpontunk, míg Zalaszentgróton ásványvíz-palackozóüzemünk található.

Két üzemünkön kívül hét disztribúciós központot és, depót üzemeltetünk: Győrben, Siófokon, Pécsett, Nyíregyházán, Szegeden, Debrecenben és Mályin/Miskolcon.

Kiválasztási folyamatunk

Egy előszűrés keretében megtörténik a beérkezett önéletrajzok szelektálása, majd egy telefonos beszélgetés, ezt követően pedig sor kerül a személyes interjúra a szakmai vezetővel. A folyamat ezen a ponton lezárulhat, de sok esetben folytatódik még egy beszélgetéssel a szakmai vezetővel vagy a csapattal. Bizonyos pozíciók esetében a jelentkezők esettanulmányt, illetve a képességeiket tesztelő próbafeladatot is kapnak.