Vincotech Hungária Kft. 2018 Ősz

  • Mérnöki, műszaki
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

A Vincotech egy stabil, megbízható partner a félvezető alapú teljesítmény modulok fejlesztésében és gyártásában mércét állítva mind a standard, mind az alkalmazás-specifikus megoldások területén. A Mitsubishi Electric Corporation önállóan működő leányvállalataként, világszerte több mint 800 munkavállalót foglalkoztatva szállít gyors, rugalmas és vevő-központú megoldásokat, szolgáltatásokat és támogatást, hogy valóra váltsa vevői ötleteit.

Hol dolgozunk?

  • Gyártás, R&D
    - Bicske
  • Központ
    - Unterhaching/München

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamatunk többlépcsős, menete a betölteni kívánt pozíció szintjétől függően telefonos illetve személyes interjúkból áll.

Kiválasztási folyamatunk

A jelöltek egy telefonos előszűrést követően a közvetlen vezető és a HR Üzleti Partner részvételével egy személyes interjúra kerül sor. Amennyiben a jelölt sikeresen teljesíti az első két megmérettetést, a harmadik találkozáson a terület felsővezetőjével folytatott beszélgetés keretében véglegesedik a kiválasztási folyamat eredménye. Magasabb szintű pozíciók esetén AC-n (Assesment Center) mérjük fel a jelöltek tudását és kompetenciáit.