Bármi lehetsz, ha nagy leszel - láss tovább a szakmádon!

2018. március 7. 12:00-12:45

Stumpf Kata:

A Petőfi tv szerkesztő-riportere és a Konnekt Mentorprogram társalapítója. Szívügye a fiatalok közti párbeszéd és a pályaválasztás segítése. Élsportolóként is bizonyított már, legutóbbi eredménye a 2017-es budapesti masters vizes VB aranyérme.

Pap Henrik:

Projektmenedzser egy amerikai-magyar kreatív gondolkodást fejlesztő szoftvercégnél. Missziója az(ön)tudatosság fejlesztése középiskolás korban - legyen szó pálya-választásról vagy a mindennapokról. Hobbija a “céltudatos utazás” - nemzetközi önkéntes és közösség-szervező projektek Kaliforniától Indonéziáig.

A beszélgetésről:

Mi leszel ha nagy leszel? - Az egyik legrosszabban feltett kérdés amit 16-17 éves korban kellene eldöntenünk. Mi, a Konnekt egyesületben hiszünk benne hogy adott szakma helyett a képességekre, önismeretre és erősségekre kell koncentrálunk ahhoz hogy sikeres “nagy” legyen belőlünk. Előadásunk során bepillantást engedünk egy Konnekt-es diák mindennapjaiba és megmutatjuk milyen módszertannal segítettünk eddig több mint 100 középiskolásnak a pálya-választásban. Programunk segít abban, hogy valós információk, gyakorlati példák és személyes kapcsolatok által egy valósághoz közelebbi képet formáljanak a diákok az egyes szakmákról, iskolákról és képzésekről. Gyere el és próbáld ki  - izgalmas önismereti  játékokkal és gyakorlattal várunk titeket!

Regisztrálj most!