Kiállítóink aktivitásai

A HVG Állásbörzén különböző aktivitásokkal, új fejlesztésekkel várnak a cégek. Olyan érdekességeket láthatsz és próbálhatsz ki a helyszínen, amire máshol nincs lehetőséged. Kíváncsi vagy, hogy működnek, vagy megtudnád, hogyan születtek ezek a technikai újítások? A helyszínen ezekről (is) beszélgethetsz a szakemberekkel!

2019. őszi aktivitások

Accell (B26)

Accell elektromos kerékpár tesztpálya

Szeretnéd látni testközelből a legújabb elektromos kerékpárokat? Látogass el az Accell standjához! Próbáld ki az idei évi modellt a Meex Lounge mellett felállított tesztpályán.

aktivitások

BKV Zrt.

VR szemüveg (B43)

Tudni szeretnéd, hogyan oltják a tüzet a metróban? Álltál már a villamos tetején? Lépkedtél már a szétszedett mozgólépcsőn? Esetleg végig sétálnál a metróalagútban? Ezt most kipróbálhatod a BKV nosztalgia IK 630-as buszánál egy VR szemüveggel. Gyere és nézz be a BKV kulisszái mögé!

KRESZ-teszt (D29)

Azt gondolod, jól megy a KRESZ? Gyere és próbáld ki magad a BKV D29-es standján! A 100%-ot teljesítők között ingyen jegyeket sorsolunk ki az október 19-ei libegők éjszakájára. Ne hagyd ki!

aktivitások

Deloitte (D25)

Future Jobs - Fedezd fel, mi lehetsz a jövőben!

AR Avatar Designer? Drone Traffic Optimizer? UX Nostalgist? Ez csak pár azokból a ma még nem létező pozíciókból, amikre már most érdemes felvértezni magunkat. A Deloitte standjánál megtudhatod, hogy érdeklődési körödnek és képességeidnek alapján mit tartogathat számodra a jövő.

aktivitások

E.ON Hungária Zrt. (D20)

Vissza a jövőbe

2069-ben járunk és körülöttünk minden megváltozott! Gyere el az E.ON standjához, és találkozz jövőbeli HR ügynökeinkkel! Nézd meg milyen állások várnak rád a jövőben!

dm (C15)

Alice robot, sminkelés, Instax fotó, VR szemüveg

Nyitott állásaink mellett izgalmas aktivitásokkal várunk Benneteket standunkon! Hogy mik is azok? Készítünk egy sminket és egyúttal sminkes kollégáink szívesen adnak Nektek sminkelési tanácsokat is! Emellett virtuális sétát tehettek érdi központunkban és raktárunkban, valamint egyik üzletünkbe is bepillanthattok. Bemutatjuk Nektek Alice-t, akivel szintén találkozhattok a standunkon! Gyere és játssz, szelfizz Alice-szel és vigyél haza emlékbe egy instax fotót!

aktivitások

Green Fox Academy (S2)

Felvételi próbainterjú

Érdekel a programozás? Gondolkozol egy bootcamp képzésen? Ugorj be hozzánk egy felvételi próbainterjúra, ahol a kiválasztásért felelős pszichológusunk segít neked eldönteni, hogy érdemes-e belevágnod a Green Foxba!

aktivitások

hvg360

Ismerd meg a hvg360-at, a HVG új digitális magazinját!

Ha eleged van már a mindent elárasztó értelmezhetetlen hírtengerből, a kattintásvadász címekből, és az álhírekből próbáld ki a hvg360-at ami bemutatja neked az események hátterét, és rávilágít a lényegre. Keress minket, ismerd meg az oldalt, és töltsd ki FAKE NEWS tesztünket, amelyből megtudhatod, hogy mennyire tudod megkülönböztetni a valós híreket, az álhírektől.

aktivitások

MANPOWER Munkaerő Szervezési Kft. (E7)

Learnability Quotient (teszt)

A teszt során meghatározzuk tanulhatósági hányadosod. Ez mit is jelent pontosan? Kiderül, hogyan alkalmazkodsz új körülményekhez, illetve milyen módon fejlődhetnek már meglévő képességeid egy-egy új kihíváshoz! Találkozzunk az E7-es standon!

aktivitások

Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. (C18)

Interaktív szimulátor

Szereted a kihívásokat? Kipróbálnád magadat autóversenyzőként egy virtuális világban? Gyere el a Mercedes-Benz standra, és mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb!

aktivitások

OTP Bank Nyrt. (B7)

Kíváncsi vagy, hogyan lát Téged egy digitális karikatúrista? Hogyan képzel el egy bankfiókban vagy irodában? Keresd az OTP standját (B7-es) és vidd magaddal az elkészült művet! Mindemellett próbáld ki agyhullámokkal vezérelhető társasjátékunkat, küzdj meg akár a barátoddal vagy teljesítsd a feladatot egyedül, a gondolataid segítségével! Találkozzunk a B7-es standon!

aktivitások

TATA Consultancy Services (D14)

Dobd fel a standunkat az egyéniségedhez illő #TCSHungary matricával!

10 év alatt megháromszorozódott a @TataConsultancyServicesHungary -nél dolgozó nemzetiségek száma. A közel 100 különböző nemzetiségű kolléga adta sokszínűségüket ünneplik ők az őszi HVG állásbörzén egy kis aktivitással.

Keresd fel a D14-es standot, és, ha csatlakoznál csapatukhoz, akkor dobd fel hátterüket az egyéniségedhez illő #TCSHungary matricával.

VR szemüveg

Több mint 90 különböző nemzetiségű lelkes kolléga színesiti a @TataConsultancyServicesHungary munkavállalói palettáját. Tedd a csapatukat még színsebbé egyéniségeddel, kalandozz a digitális térben VR szemüvegükkel!

#YouMakeUsColorful #TCSHungary #ChooseYourOwnPath

aktivitások

Volánbusz Zrt. (D46)

Vezetéstechnikai szimulátor

Te milyen gyorsan tudsz reagálni egy közúti veszélyhelyzetre? Gondoltad volna, hogy az autóbuszvezetőknek magasan jó reakcióidővel kell rendelkezniük ahhoz, hogy a volán mögé ülhessenek? Próbáld ki magad vezetéstechnikai szimulátorunkban, ülj be egy autóbusz vezetőülésébe városi környezetben, vagy teszteld ügyességedet egy szakadék szélén egyensúlyozva. Várunk Karrierjáratunkon a D46-os standon!

aktivitások