Kiállítóink aktivitásai

A HVG Állásbörzén különböző aktivitásokkal, új fejlesztésekkel várnak a cégek. Olyan érdekességeket láthatsz és próbálhatsz ki a helyszínen, amire máshol nincs lehetőséged. Kíváncsi vagy, hogy működnek, vagy megtudnád, hogyan születtek ezek a technikai újítások? A helyszínen ezekről (is) beszélgethetsz a szakemberekkel!

2018 őszi aktivitások

AGC Glass Hungary Kft. (C30)

Keresztrejtvény és minta üveg bemutató

Kíváncsi vagy az üveggyártás rejtelmeire? Szeretnéd tudni, hogy hogyan lesz a nyersüvegből az autókba beépíthető oldal- vagy hátsóüveg? Szeretnél megismerni egy automatizált csúcstechnológiát alkalmazó nagyvállalatot? Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, gyere a C30-as standra, nézd meg cégbemutató kisfilmünket és kerülj közelebb az üveggyártás folyamatához. Töltsd ki keresztrejtvényünket és cserébe választhatsz egyet ajándékaink közül.

Audi Hungaria (B2)

3D holografikus motorunk nem csak látványt nyújt számodra! Gyere el és nézd végig a rendkívül látványos virtuális motorunk bemutatását, válaszolj az Audi Hungaria Járműhajtás Fejlesztés területének kérdéseire, és kétóránként egyedi Audi ajándékot sorsolunk!

aktivitások

Avis Budget Group BSC (E34)

Tippelj helyesen és állítsd össze saját úti-szettedet!

Tippeld meg, hány darab tárgyat rejt úti-bőröndünk és ha helyesen tippelsz, válassz szuper ajándékaink közül, amelyek kényelmesebbé teszik következő utad....akár autóval, akár vonattal, akár repülővel utazz!

aktivitások

DACHS (E20)

„Beszabaduló” szoba, DACHS kvíz

Emlékszel, amikor még a gyerekszobádban álmodoztál róla, hogy szoftverfejlesztő leszel? Látogass el a DACHS 20 éves jubileumi standjára és légy részese egy igazi időutazásnak!

Próbálj meg bejutni a DACHS-hoz egy rendhagyó "beszabaduló" szobán keresztül: kell hozzá egy kis logika és minden perc számít. A sikeres áthaladók között kétfős svájci ajándékutat sorsolunk ki!

Töltsd ki online kvíz játékunkat weboldalunkon vagy személyesen standunkon további értékes nyereményekért.

Várunk az E20-as standon!

aktivitások

dm Kft. (C16)

Látogass el standunkra, ahol várunk Téged egy sminkkel és tanácsadással. Emellett virtuális sétát tehetsz érdi központunkban és raktárunkban, valamint egyik üzletünkbe is bepillanthatsz. Ha vágysz egy trendi  instax fotóra, szívesen elkészítjük és magaddal is viheted :)

esz AG calibration & metrology (F3)

Calibrate a vehicle test station yourself, using a laser!

Stop by our booth to see why German automobiles are the best in the world!  Check out our headlight calibration system, and see for yourself how German bureaucracy makes engineering so much more fun!

aktivitások

evosoft (E18)

A HVG Állásbörze E18-as standján „megízlelheted”, milyen igazi mérnöknek lenni az evosoftnál. Kíváncsi vagy, hogyan készítenek különféle italokat PLC-k, vagyis a Siemens csúcstechnológiájú programozható logikai vezérlői és egy kreatív csapat segítségével? Nézd meg mini üzemüket, és teszteld le italaikat! Beprogramozott receptjeikkel akár több ezer koktélt is képesek lennének legyártani.

aktivitások

Givaudan (E4)

Engage your senses

Vajon felismernéd csukott szemmel a hétköznapok során gyakran használt illatokat? A Givaudan standjánál most kipróbálhatod, hogy milyen jó az orrod, és még értékes ajándékokat is nyerhetsz! Nyerj betekintést az ízek és illatanyagok világába, és teszteld le, hogy helyt állnál-e parfümőrként!

HM EI Zrt. (C40)

KRONOS 3D katonai, harcászati szimulációs játék

Érdekel a szimulációs játékok világa? Szeretnél élethű, harcászati eszközöket kipróbálni virtuális térben? Ha igen, akkor várunk a C40-es standnál, a HM EI Zrt. által kifejlesztett KRONOS 3D virtuális harcászati szimulációs játék birodalmában, ahol pár perc erejéig részese lehetsz az akciófilmek világának. Kipróbálhatod a tankkal való közlekedést és lecsaphatsz az ellenségre. Légy részese az élménynek!. A nap végén a legjobb időt teljesítő látogatónak ajándékcsomag jár.

aktivitások

Infineon Technologies (C26)

Próbáld ki a BMW i3-ast, amelyben több mint 75 Infineon félvezető található! A HVG Állásbörzén profi sofőr segítségével érezheted az elektromos autó nyújtotta kényelmet és biztonságot! Látogass el az Infineon Technologies standjára (C26), kérj egy tesztútra szóló kupont, és tudj meg többet a félvezetőkről!

aktivitások

Magyar Suzuki Zrt. (D2)

We are Suzuki, VR Suzuki!

A Suzuki idén ősszel sem adja alább; a legkreatívabb stand díjazást már 2 alkalommal kiérdemlő lelkes csapatunk ismét egy meglepetéssel készül; egy igazi újdonsággal várjuk a látogatóinkat! Tarts velünk a Suzuki standján, lépj be virtuális világunkba; nézz körül a gyártásban; próbáld ki a hegesztőrobotokat vagy vegyél részt egy virtuális interjún, ahol profi szakmai csapatunk tagjai garantálják Neked a felejthetetlen élményt. Felkészültél? Találkozzunk a Suzuki világában a rendhagyó utazáson!

aktivitások

Robot-X (A40)

Programozz robotot az állásbörzén!

Érdekel, a robotika? Szívesen kipróbálnád a robotprogramozást?

Az oktatások nálunk kiemelt jelentőségűek. Fontos számunkra, hogy az ország legjobb szakembereivel dolgozzunk, ezért oktató és teszt laborjainkban tanítjuk meg kollégáinknak a legújabb technológiákat. Ezt neked is szívesen megmutatjuk: ugorj be hozzánk az A40-es standra egy instant robotkezelő kurzusra, ahol megtanulhatod mozgatni Robot_UR-at! Emellett pedig élőben megmutatjuk, milyen egy tipikus munkafolyamat, ha azt egy kollaboratív robot végzi: precíz és csalhatatlan.

aktivitások

Silicon Laboratories Hungary Kft. (B39)

Vezeték nélküli videojáték kontroller

Éld újra a 80-as éveket és próbáld ki a Nintendo Classic Mini-t a Silicon Labs egyedi, vezeték nélküli videojáték kontrollerével! Ha érdekel, hogy milyen alkatrészek, illetve technológiák szükségesek a gyors, megbízható, de alacsony fogyasztású vezeték nélküli adatvitel megvalósításához, mi szívesen megmutatjuk. Ha csak szeretnél egy jót játszani, akkor is nézz be a B39-es standra!

aktivitások

 

Regisztrálj most!