Kiállítóink aktivitásai

A HVG Állásbörzén különböző aktivitásokkal, új fejlesztésekkel várnak a cégek. Olyan érdekességeket láthatsz és próbálhatsz ki a helyszínen, amire máshol nincs lehetőséged. Kíváncsi vagy, hogy működnek, vagy megtudnád, hogyan születtek ezek a technikai újítások? A helyszínen ezekről (is) beszélgethetsz a szakemberekkel!

2019. tavaszi aktivitások

Audi Hungaria (B2)

3D holografikus motor és az Audi Hungaria Járműhajtás Fejlesztés nyereményjátéka

3D holografikus motorunk az autó motorteréből kiemelkedve mutatja be neked, mivel foglalkozunk a Járműhajtás fejlesztés területén! Gyere el, és nézd végig a rendkívül látványos virtuális motorunk bemutatását, beszélgess fejlesztőmérnök kollégáinkkal személyesen, találjátok meg közösen a neked szóló állásokat az Audi Hungariánál!

aktivitások

Bosch csoport (C2)

Holo Touch tábla a Bosch standon

Ha érdekel, hogy mivel foglalkoznak a Boschnál a mérnökök és informatikusok, gyere el a C2-es standra! Különleges módon, egy holografikus táblán mutatjuk meg a látogatóknak, hogy milyen termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozunk Magyarországon.

aktivitások

Bridgestone (C30 - Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata)

Szenergy

Cognex Hungary Kft. (F5)

Ki lesz a leggyorsabb? Verseny Cognex ipari kódolvasóval

A Cognex ipari kódolvasók nagy sebességgel képesek kódot olvasni függetlenül a kódszimbolikától, mérettől, minőségtől, nyomtatási módszertől vagy felszíntől. Ehhez, többek között, innovatív szoftver megoldásokra van szükség. Gyere, nézd meg és próbáld ki F5-ös standunkon kódolvasó termékeinket! Versenyezz más látogatókkal, és próbáld meg minél rövidebb idő alatt leolvasni a nehezebbnél nehezebb kódokat.

aktivitások

Cushman & Wakefield (A21)

Látogass el a standunkhoz és ismerj meg jobban bennünket egy memóriajátékon keresztül! Ha jól sikerül a játék, megpörgetheted a szerencsekerekünket, és nyerhetsz ajándékaink közül!

Ford Central & Eastern European Sales LLC (A2)

Ford Mustang

Szívesen megnéznél közelről egy Mustangot? Ha igen, akkor várunk az A2-es standon!

aktivitások

Genpact (A14)

A standunknál egy robot is vár, mely amellett, hogy a testét, fejét és karjait is mozgatni tudja, képes arc- és hangfelismerésre, valamint beszélgetni tud a látogatóinkkal. Megválaszolja a kérdéseket, akkor is ha azok épp az élet értelmét feszegetik, vicceket mesél és fotókat készít. Gyere el a standunkhoz, fogj vele kezet, vagy csak adj neki egy pacsit!

aktivitások

HM EI Zrt. (C35)

Virtuális harcászati szimulációs játék

Hallottál már a KRONOS 3D harcászati szimulációs játékról? Szeretnéd kipróbálni, hogyan gyakorolnak lövész, harckocsizó és páncéltörő csapatok valószerűen megjelenített virtuális harctérben? Próbáld ki standunkon (C35) képességedet az 5 perces virtuális pályán!

aktivitások

Jaguar Land Rover Hungary (D22)

Szereted a felbőgő motorok hangját? Kipróbálnád, milyen egy Range Rover-ben ülni? Érdekel, hogy mit fejlesztünk folyamatosan bővülő budapesti központunkban? Lépj be világunkba, és légy részese a Jaguar Land Rover élménynek! Válaszd ki interaktív touchscreenen a számodra legérdekesebb területet, és tudj meg többet közvetlenül kollégáinktól!

aktivitások

Jobline (C1)

CV fotózás

Nincs megfelelő fényképed az önéletrajzodhoz? A HVG Állásbörzén ebben is segítünk! A Jobline C1-es standján ingyenes CV fotózáson is részt vehetsz. Annak érdekében, hogy előnyösebb kép készüljön rólad, előtte touch-up sminket is kérhetsz. (Fontos, hogy teljes sminket nem készítenek, csak igazítanak.) Regisztrálj a börzére, gyere el, és a Jobline standján profi CV fotót készítenek rólad!

aktivitások

Jungheinrich Hungária Kft. (E6)

Jungheinrich EKX szűkfolyosós komissiózó targonca szimulátor

Páratlan lehetőség nyílik arra, hogy virtuálisan átélhesd a Jungheinrich EKX szűkfolyosós komissiózó targoncavezetők mindennapi kihívásait. Tedd próbára magad a Jungheinrich raktárnavigációs szoftverével szemben! Ez, a Jungheinrich által fejlesztett rendszer, egyedülálló megoldást jelent az átrakodási teljesítmény maximalizálására. A kiállított szimulátor segítségével virtuális valóságban tapasztalhatod meg a Jungheinrich által gyártott gépek professzionális működését.

aktivitások

LVC Diamond (B42)

Krupié szakma - egy Black Jack játékon keresztül

Hoztunk egy kis szeletet a kaszinók világából - egy Black Jack asztalt, ahol megmutatjuk a játék menetét, hogyan és miként lehet valaki krupié, illetve milyen más pozíciók vannak a krupién kívül. Éjszaka és nappal is dolgozunk, nem egy megszokott világ, azonban nem csak a magyarországi kaszinókba nyerhetsz bepillantást, hiszen ha megtanulod ezt a szakmát, akkor a világ bármely részén el tudsz helyezkedni.

aktivitások

Roche Szolgáltató Európa Kft. (B24)

Quiz and health awareness activity

How well do you know Roche? Test your knowledge with our new quiz and win valuable prizes. Visit the B24 stand and get familiar with our company profile by participating in our health awareness activity.

aktivitások

Strabag Általános Építő Kft. (C15)

Vegyél részt projektlátogatáson!

Szívesen megismernéd a Strabag világát? Gyere standunkhoz, és töltsd ki kérdőívünket!

aktivitások

Virtuális séta a svájci Siemens házban VR szemüveggel

Szívesen tennél egy virtuális sétát a svájci Siemens székházban? Átélnéd a virtuális valóság élményét? Tapasztald meg Oculus Go Vr szemüveggel a Strabag standján!

aktivitások

Soma kocka

A Soma kocka hét különböző elemből áll, melyeket az első hét arab szám formájára mintáztak. A logikai játék célja: a hét elemből egy kockát összerakni, amire 240 különböző lehetőség van. Az építést és kreatív gondolkodást demonstrálja. A kocka segítségével megismerheted a Strabag építőipari tevékenységét.

aktivitások

thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. (C10)

Versenyautózz a virtuális valóságban!

A német autóipari beszállító, a thyssenkrupp Components Technology Hungary standján idén számos izgalmas érdekesség vár. Többek között autóversenyzőként is próbára teheted képességeidet! Az élményt a minden irányban mozgó szimulátor és a VR szemüveg teszi teljessé. Így valóban átélheted, milyen egy versenyautót irányítani. De nem csak ezzel készülünk! ;) Nézz körül a C10-es standon, ha érdekel a jövő autóipari megoldásainak világa!

aktivitások

Wellis Magyarország Zrt. (B39)

VR szemüvegen keresztül bepillantást nyerhetsz a jakuzzi gyártás folyamatába // Jakuzzi különbségkereső játék tableten keresztül

Látogass el B39-es standunkhoz, ahol VR szemüvegen keresztül bepillantást nyerhetsz a jakuzzi gyártás rejtelmeibe, és, ha részt veszel különbségkeresős játékunkban, akkor az azonnali Wellis ajándék mellett még Sziget fesztivál napijegyet is nyerhetsz!