Munkaadóknak

Amennyiben a rendezvényen való megjelenésüket egyedi építésű standon képzelik el és nem tartanak igényt, vagy csak részben szükséges az alapszolgáltatásként biztosított bútorzat, úgy kérjük, hogy az alábbiak szerint járjanak el! Ez esetben az építtető és nem a HVG Állásbörze szervezője vállalja a felelősséget a kivitelezésért.

Annak érdekében, hogy az építési engedélyeket időben megkapják, illetve az általunk biztosított szolgáltatások időben rendelkezésre álljanak,

 • mielőbb kössék össze kapcsolattartójukat a standépítő ügynökséggel, és az építéséért felelős kontakt személyekkel,
 • készítsék elő a stand kiviteli tervét, látványtervét (3 m magasságot meghaladó építmény esetén a kiviteli terveknek tartalmaznia kell a stand statikai jellemzőit is),
 • juttassák el hozzánk a kivitelezői nyilatkozatokat arról, hogy a tervek az érvényben lévő jogszabályoknak és hatósági előírásoknak megfelelnek, a magyar szabványok szerint készültek, a tervezője rendelkezik tervezésre vonatkozó jogosultsággal, valamint kötelezettség-vállalást arra vonatkozóan, hogy a leadott terveknek megfelelően készül el a felépítmény,
 • a látványterveken jelöljék az áram- és internetvételi pontok, valamint az e-Reg készülék(ek) helyét, ha laptoppal használják ezt a szolgáltatásunkat,
 • küldjék el számunkra az építést végző cég felelősségbiztosítási kötvényének másolatát, melyen látszik, hogy mekkora értékhatárig áll helyt a biztosító az esetlegesen felmerülő károkért,
 • várjuk továbbá a tervdokumentációt, melyet – mivel szerzői jogvédelem hatálya alá tartozik – kizárólag a rendezvény szervezésében, megvalósításában közreműködőknek, így különösen a rendezvény helyszínét biztosító Papp László Budapest Sportarénának bocsátjuk rendelkezésére.

Egyedi építésű standok esetében a stand átadása előtt szükséges takarításról, és igény esetén nyitvatartási időben szükséges napközbeni takarításról szintén az építtetőnek kell gondoskodnia.

2020. tavaszi standtérkép hamarosan elérhető lesz a honlapon.

Amennyiben a következő HVG Állásbörzére szeretne standot foglalni, vagy bármilyen kérdése merül fel, keressen minket elérhetőségeinken!

2019. őszi standtérkép:

 

A HVG Állásbörzén elsődleges célunk, hogy közös platformot teremtsünk a munkaadóknak és a munkakeresőknek, ahol személyesen tudják megismerni egymást. Emellett pedig különböző programokkal szeretnénk támogatni karrierépítésükben az állást pillanatnyilag aktívan nem keresőket.

A kétnapos rendezvény során közel 10 000 látogató érkezik az Arénába, akik között középiskolai és a felsőoktatásban tanuló diákok, pályakezdők és tapasztalt munkavállalók is megtalálhatóak.

Ha további infókra kíváncsi látogatóinkról, olvasson bele a korábbi rendezvények beszámolóiba:

HVG Állásbörze 2019 ősz - beszámoló
HVG Állásbörze 2019 tavasz - beszámoló

Hogyan segítjük a kapcsolatteremtést?

Kiállítóink és látogatóink hatékony egymásra találása érdekében az alábbi színkódrendszert alkalmazzuk honlapunkon és a rendezvényen: 

 • Narancssárga: pénzügy, számvitel, logisztika
 • Citromsárga: értékesítés, marketing, hr
 • Szürke: mérnöki, műszaki
 • Kék: informatikai
 • Zöld: SSC, állások jó nyelvtudással
 • Fehér: további területek

Ezeket a színkódokat, valamint a tapasztalati szintet, a nyelvtudást és a területi elhelyezkedést egységesen jelenítjük meg:

 • a honlapunkon,
 • a hírlevelekben,
 • a Karrier Iránytűben,
 • a beléptető kapukon,
 • a mappákon,
 • és a standtáblákon.

Ezek azok a felületek, amelyek leginkább segítik az álláskeresők felkészülését és tájékozódását. Nézze meg látogatóink útvonaláról szóló infografikánkat, és válassza ki, hogy mely platformokon szeretné megszólítani őket!

Látogatói útvonal infografika

Hogyan lehet igazán eredményes a HVG Állásbörzén?

Személyre szabott csomagot állítunk össze partnereinknek, így a HVG Állásbörzén való részvétel nem korlátozódik a standos megjelenésre. A rendezvény egyedi szolgáltatásai jelentősen megkönnyítik a cége számára releváns munkavállalók elérését, megszólítását.

Szolgáltatásainkról itt olvashat többet!

További információért keresse kapcsolattartóját, és kezdjük el a közös munkát!

Még nincs kapcsolattartója? Adja meg adatait, és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Amint a körülmények lehetővé teszik, elkezdjük a 2020. őszi HVG Állásbörze szervezését.

Amennyiben standfoglalással vagy további megjelenési lehetőségekkel kapcsolatos kérdése merül fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy adja meg elérhetőségét, hogy az elsők között értesíthessük.

Elérhetőségek

értékesítés: Mészáros Gabi (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
marketing: Nagy Anna (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
sajtókapcsolat: Bányai Nikoletta (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
standok építése: Hajdú Csongor (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Kérjen visszahívást!

Számtalan kipróbált és újító ötletünk van, mellyel tudjuk segíteni a HVG Állásbörzén való megjelenését, akár már a rendezvény előtti 6 hetes kommunikációs időszakban is!
Az eredményes részvétel kulcsa, hogy a saját igényeire és céljaira szabott eszközöket használjon, ezért ezen az oldalon csak azokat a szolgáltatásainkat tüntettük fel, melyeket mindenképp ajánlunk figyelmébe.

Az egyedi lehetőségekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon kapcsolattartójához!

Tűnjön ki standjával!

Minél egyedibb megjelenéssel érkezik a rendezvényre, annál nagyobb eséllyel lépnek oda a látogatók standjához. Rendezze be standkiegészítőkkel a teret: vitrinek, asztalok, prospektustartók, stb.

A teljes listát itt találja!

stand

Alakítsa ki egyedi profiloldalát!

A látogatók előzetes felkészülésének legfontosabb eleme kiállító cégeink Microsite-ja. Ide töltheti fel a legfontosabb információkat, valamint nyitott pozícióit. A prémium minősítésű Employer Brand Microsite a céglistában való kiemelést is tartalmazza.

Hirdessen a Karrier Iránytűben!

Szólítsa meg célcsoportját a HVG Állásbörze print kiadványában, a Karrier Iránytűben! A rendezvény előtti héten behúzásra kerül a HVG-be, pályaudvarokon és felsőoktatási intézményekben osztjuk, valamint a rendezvényre látogatók átvehetik belépéskor.

A hirdetési lehetőségekkel, árakkal kapcsolatban ide kattintva tájékozódhat.

ÁKI

Legyen Ön az első, akivel találkoznak látogatóink!

Belépésnél saját szakterületüknek megfelelő, színkódolt „konferenciamappát” kapnak látogatóink. Így a kiválasztott színkódú mappán való megjelenéssel kifejezetten célcsoportja képviselőit szólíthatja meg!

Ismerje meg a megjelenési lehetőségeket ide kattintva a tájékoztatóból!

könyvjelző

Egyszerűsítse munkáját e-Reg rendszerünk segítségével!

Szívesen lecserélné a standján egyre halmozódó papírtengert egy online megoldásra? Pillanatok alatt rögzítheti a jelentkezőket, ha leolvassa a látogatók mappáján található vonalkódot. A rendezvényt követően a jelentkezők minden, regisztráció során megadott adatát és önéletrajzait megkapja, így a GDPR szabályok miatt sem kell aggódnia.

További részletekért olvasson bele e-Reg tájékoztatónkba!

e-reg

Szívesen megismerné exkluzív szolgáltatásainkat is? Kérjük, forduljon kapcsolattartójához vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!