Látogatóknak

A következő rendezvényen is változatos előadásokkal, workshopokkal és tanácsadásokkal várunk, melyeket folyamatosan töltünk fel a Programok menüpontba. 

Repka Ágnes - Amit nem tudtál a munkajogról

Szabó-Szontágh Lúcia és Bokor Ágnes - Hogyan improvizálj az állásinterjún?

Bolya Imre - A sikeres álláskeresés Jedi kardja, avagy a karizmatikus
előadásmód 7 titka

 Szűcs Isván - Hogyan határozd meg a bérigényed pályakezdőként?

 Matyi Csongor - Mi akadályoz abban, hogy megteremtsd, amire vágysz?

A rendezvényen a biztonságos és mindenki számára hatékony részvételért kérjük a következők kötelező érvényű betartását:

 • Promóciós és figyelemfelkeltő tevékenységet kiállítóink (beleértve szórólapok és reprezentációs ajándékok osztása) kizárólag a saját standterületükön és annak félméteres környezetében végezhetnek.
 • A standok közti folyosók biztonsági és tűzvédelmi előírásoknak megfelelően lettek kialakítva, melyek a menekülési útvonalakat is jelölik. Ezek bármilyen módon történő szűkítése (pl: kilógó standberendezések a kijelölt területből, stb.) szigorúan tilos! 
 • Kérjük, kerüljék saját vezeték nélküli internethálózat kiépítését! Az internetszolgáltatás folyamatos és hibátlan működése érdekében ne futtassanak DHCP szervert, PPPoE szervert vagy internet megosztásra alkalmas szoftvert. A rendezvényen tilos torrent vagy egyéb P2P alkalmazás futtatása.
 • A rendezvénycsarnok padlóján matrica elhelyezésére csak és kizárólag a szervezők jogosultak, ellenkező esetben a matrica külön értesítés nélkül eltávolítható.
 • A stand elemeinek dekorálását csak maradandó változás nélkül tehetik meg: fúrás, szegelés, maradó ragasztás (tükör illetve szőnyegragasztó) tilos! Kérjük, zárást követően standjukat az érkezéskor átvett állapotban adják át!
 • Tűz- és robbanásveszélyes gázokat, folyadékokat vagy szilárd halmazállapotú anyagokat (héliummal töltött léggömböket is) szigorúan tilos bevinni a csarnok területére.
 • Szúró, vágó eszközök, fegyver bevitele tilos.
 • Zeneszolgáltatás vagy bármilyen, 60 dB-nél nagyobb zajterheléssel járó tevékenység kerülendő.
 • A Kiállítói Kávézóból ételt és italt a rendezvény területére és a standra kivinni nem lehet.
 • Alkoholt a rendezvény területén fogyasztani és kínálni tilos.
 • A rendezvénycsarnok területére élő állatot bevinni csak megfelelő orvosi papírokkal lehet.
 • A rendezvényhelyszín alatt egy, a csarnok központi részének jégpályájává alakítását lehetővé tevő hűtőrendszer van kiépítve, melynek teherbírása max. 5 tonna. Ennél nagyobb terhelést jelentő tárgyak, járművek vagy felépítmények elhelyezése szigorúan tilos. Amennyiben felépítményének, a standján elhelyezendő járművének vagy bármilyen más kiállítási eszközének tömege meghaladja az 5 tonnát, kérjük már a tervezési szakaszban vegye fel velünk a kapcsolatot!

2019. március 6. 12:00-12:45

Szijártó Adrienn -  az Impact alapítója és trénere

Az Impactet azért indítottuk, mert olyan tréningeket akartunk tartani, amelybe belevihetjük a kreativitásunkat, a témák iránti szenvedélyes lelkesedésünket. Munkánk során elkötelezettjei lettünk az örömteli, hosszú távú fejlődést szolgáló tréningeknek. A képzéseink az együttgondolkodást és az összekapcsolódást szolgálják. Hiszünk abban, hogy ezek az élmények, az általunk kialakított tanulási környezet olyan energiákkal tölti fel a résztvevőinket, amelyek révén pozitív változást hoznak önmaguknak és környezetüknek is.

Adrienn az Impact alapítója és trénere. Trénerként, kommunikációs coachként együtt dolgozik több multinacionális céggel, hazai középvállalatok vezetőivel, ifjúsági szervezetekkel és három éve a TedXYouthBudapest előadóinak egyik felkészítője.

Weboldala: impact-training.hu

 

2019. március 7. 15:00-15:30

Horváth Ágnes - alvástréner, mindfulness oktató

Horváth Ágnes vagyok, alvástréner, mindfulness oktató, TEDx előadó. 2013 óta tartok alváshigiénés és mindfulness meditáció alapú tréningeket. Tudásomat Oxfordi Egyetemen szereztem. Módszerem az alvásjavításban gyors és hatékony. Az általam vezetett tanfolyamokon hozzásegítem a résztvevőket a jó alváshoz, életminőségük javulásához, növelve ezáltal munkahelyi teljesítményüket.