Biztonsági őrzés, kiállítói raktár

Biztonsági őrzés 

A kiállítás területének éjszakai őrzéséről gondoskodunk. A csarnok zárásától a másnapi nyitásáig csak azokért az eszközökért vállalunk felelősséget, amelyek a stand zárásakor szabályosan kitöltött átadás/átvételi jegyzőkönyveken szerepelnek. Az eszközökért a csarnok nyitásától zárásáig felelősséget nem tudunk vállalni, az esetlegesen felmerülő károkért kártérítést nem áll módunkban fizetni. Javasoljuk, hogy értékes felszereléseikre, egyéb értékeikre, irataikra fokozottan figyeljenek, a rendezvény nyitva tartása alatt gondoskodjanak azok biztonságáról.

Távozásukkor a kisméretű, értékes eszközeiket (a rendezvény két napja közti éjszaka is) szíveskedjenek magukkal vinni. A rendezvényre felelősségbiztosítást kötöttünk, így ha a börze nyitvatartási ideje alatt káresemény történik, azt jelezzék a szervezőknek, hogy ellenőrizhessük, fedezi-e a biztosítás az adott kárt.

Kiállítói raktár

Tárolás, raktározás: A rendezvény ideje alatt tárolást igénylő eszközeiket (pl. promóciós anyagokat, standon egész nap nem használatos eszközöket, tároló dobozokat stb.) a vállalat számára egyedileg biztosított, raktárakban helyezhetik el. A kulcsra zárható raktárak méretét megrendelőink igénye alapján alakítjuk ki a standon belül, vagy kívül, egy a rendezvény ideje alatt is jól megközelítő helyen.