Kommunikációs csomag

A HVG Állásbörze méltán a legnépszerűbb hazai karrierrendezvény. Használják Önök is a börze kommunikációs értékét, és tájékoztassák a saját honlapjukon, karrier és Facebook oldalukon is a cégük iránt érdeklődő látogatókat helyszíni megjelenésükről. Találkozzanak személyesen!

Facebook poszt javaslatok

  • Október 2-3-án ismét HVG Állásbörze! Találkozzatok velünk standunkon a HVG Állásbörzén. Ne maradj le, számos nyitott pozíciónkra várjuk a Te jelentkezésed is! Építsd a jövőd nálunk! Találkozunk a Papp László Budapest Sportarénában! Részletekért kattints!
  • Személyesen megismerkednél kollégáinkkal? Érdeklődnél a nálunk elérhető karrierlehetőségekről? Akkor itt az alaklom! A héten szerdán és csütörtökön a HVG Állásbörzén velünk is találkozhatsz a kiállítók között. Kollégáink készséggel segítenek abban, hogy közösen találjátok meg, melyik számodra legtesthezállóbb feladatkör. Várunk téged is standunkon! http://www.facebook.com/HVG.Allasborze
  • Találkozz munkatársainkkal személyesen, és tedd fel kérdéseidet! A HVG Állásbörzén számos nyitott pozícióra keresünk szakembereket, de bárkivel szívesen elbeszélgetünk a vállalatunk által nyújtott lehetőségekről. Kollégáink készséggel segítenek neked személyre szabott tanácsaikkal, bemutatják vállalatunkat, sőt mesélnek mindennapjaikról is. Ugye Te is eljössz?

Out of office/ irodán kívül” üzenetsablon

Kedves Levélíró!

2019. október 2-3-án a HVG Állásbörzén képviselem cégünket. Ezeken a napokon korlátozott interneteléréssel rendelkezem, az e-mailjét nem tudom elolvasni. Sürgős esetben kérem, keressen a következő számon: +36-
Levelére a rendezvényt követően, október 6-án tudok válaszolni!
Üdvözlettel:

Dear Sender,

Thank you for your e-mail.
Please note I’m out of the office on the HVG Job Fair on 2th and 3th October, without access to my mailbox. If you have any urgent queries please contact me on my mobile phone.
I will surely get back to you on 6th October.

Best regards,