A HVG Állásbörze nyomtatott megjelenési lehetőségei

Nyomtatott felületeink kiválóan használhatók célközönségének megszólítására. Segítségükkel az állásbörze látogatóinál nagyobb célcsoportot is elérhet.

  • Standos megjelenéshez tartozó alapszolgáltatásként vehetik igénybe a logóval és cégnévvel feltüntetett 300 karakter terjedelmű megjelenést a Karrier Iránytűben.

Ezen felül az alábbi nyomtatott megjelenések rendelhetőek:

A rendezvényt megelőző időszakban, a célcsoportos intézményekben személyesen is megjelenünk. Az előzetes regisztráltatás alkalmával a hallgatók mappákat kapnak, amelyekben van lehetőség megjelenni szóróanyaggal. 1500+ mappa kerül kiosztásra a rendezvény előtt.
A több mint 100 cégismertető között elhelyezett, korlátozott számú kreatív hirdetések kiemelt, exkluzív megjelenési lehetőséget biztosítanak Megrendelőink számára. (Méret: egy hasábos; 1/4 oldal, álló; 1/4 oldal, fekvő; oldal középső; alsó szalag; 1/8 oldal, álló) A részletes tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide.
A HVG Állásbörze látogatói a beléptetéskor saját szakterületnek megfelelő, színkódolt „konferenciamappát” kapnak. Így a megfelelő színkódú mappa belsejére elhelyezett kreatív hirdetéssel kifejezetten az elsődleges célcsoportjukat szólíthatják meg. 
 A HVG Állásbörze látogatói a beléptetéskor saját szakterületnek megfelelő, színkódolt „konferenciamappát” kapnak. Így a megfelelő színkódú mappa hátsó külső borítón elhelyezett kreatív hirdetéssel kifejezetten az elsődleges célcsoportjukat szólíthatják meg.
Minden szakmai területnek van egy saját színe az állásbörzén. A résztvevők az érdeklődési körüknek megfelelő jelölésű mappát kapják kézhez a rendezvényre történő belépéskor. Lehetőségük van arra, hogy az Önök által legnagyobb számban keresett szakemberek mappájában nyomtatott anyaggal vagy kis méretű ajándékkal jelenjenek meg. (A maximális mérettel kapcsolatban érdeklődjön kapcsolattartójánál.) Olyan anyagot érdemes gyártatni, melyek kifejezetten a börze látogatóit szólítja meg.
 
Amennyiben ajánlott nyomtatási lehetőségeink felkeltették érdeklődését, keresse kapcsolattartóját!