Az online megjelenési lehetőségekről

A rendezvény honlapja kiváló lehetőséget biztosít a helyszíni jelenlét online támogatására, továbbá fórumot teremt arra is, hogy a személyes találkozás mellett egy maradandó impulzust adjon potenciális jelöltjeinek.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

Minden standos megjelenéshez alapszolgáltatásként biztosítunk egy Microsite (önállóan nem vásárolható), melyen cégnevük, logójuk és vállalatukat tematikusan bemutató tájékoztatók mellett keresési kategóriái, elérhetőségei is megjelennek, és korlátlan számú állás vagy képzési ajánlat feltöltésére lehetséges.

A cégük arculatára szabható színvilággal megjelenő oldal a vállalat teljesebb körű bemutatására ad lehetőséget. Egyedi fejlécképet, valamint fotókat és videókat is feltölthet cégükről.

Ezt a szolgáltatást abban az esetben ajánljuk, amikor kapacitás vagy erőforrás hiánya miatt nincs, vagy kevés lehetősége van nyitott pozíciók feltöltésére az online felületre. Állásajánlat feltöltése microsite-ra 500 Ft + áfa / állás

A HVG Állásbörze honlapjának aloldalain 728x90 px pixel méretű, forgó rendszerben megjelenő bannert tudunk elhelyezni, mely minden látogatóknak szóló aloldalon megjelenik . (Fájl kritériumok: jpg, png, gif, swf formátumú, maximum 1Mb méretű)