Lábléc_részletes

Média- és együttműködő partnereink


Szakmai partner Lebonyolító
jobline_h_allasportal_logo FD logo allaskeresoi

Kiemelt partnereink
juventus 200 nepszabadsag_280 gyartastrend_200

További médiapartnereink
 dmb 2012 edupress karrier 180

funzine_logo

hrmagazin logo

 logo5

mediago print

 uj_mesterkurzusok_logo_2011_v
 mm-logo

 nolhu logo kicsi
 
 
programturizmuslogo

További partnereink
bab logo  copy general logo hotel arena
 DE logo  duktus 120 duf karrieriroda 
Europcar logo pte oig koszi logo  personal best
szte karrier iroda logo zoldovezet Köszönjük média- és együttműködő partnereink támogatását!

Adatvédelmi nyilatkozat

A HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok lebonyolítója, a Frissdiplomás Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (székhely: 1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33. D.2.10., telephely: 1037 Budapest, Montevideo u. 14. III. em., cégjegyzékszám: 01-09-872621, a továbbiakban Frissdiplomás Kft.) garantálja, hogy a vele kapcsolatba kerülő álláskeresők, a rendezvényein megjelenő látogatók és honlapjait használó felhasználók (a továbbiakban: Felhasználók) személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli, különös tekintettel az alábbiakra:

  • a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény,
  • a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény,
  • a személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről szóló 1998. évi VI. törvény,
  • az elektronikus kereskedelmi, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény.

Az adatkezelés célja

A hvgallasborze.hu, jobline.hu és frissdiplomas.hu rendszerbe regisztrált Felhasználók számára állás- és szakmai gyakorlati lehetőségek, valamint elhelyezkedésüket, karrierépítésüket támogató programok és rendezvények ajánlása elsősorban, de nem kizárólag e-mail-en, a jobline.hu rendszerében felhasználói profil létrehozása, valamint Felhasználói hozzájárulás esetén reklámajánlatok küldése.

Általános adatkezelési elvek

A hvgallasborze.hu oldalon az online regisztrációs lapon megadott, vagy pedig a HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok helyszínén (SYMA Rendezvényközpont, – 1146 Budapest, Dózsa György út 1.) regisztrációs lapon eljuttatott adatokat kizárólag a Frissdiplomás Kft. és a HVG Kiadó Zrt. munkatársai kezelik.

A Felhasználók általi adatszolgáltatás online és helyszíni regisztrációs lapon történt jelentkezés esetében is önkéntes, az adatkezelés céljának ismeretében történik.

Regisztrációs adatai alapján a Felhasználó adatairól egyedi azonosítóval ellátott álláskeresői profil készül. A Felhasználó hozzájárulásával a profiljában tárolt adataihoz a HVG Állásbörze azon kiállító partnerei, akik számára ezt a Felhasználó engedélyezte, korlátlanul hozzáférhetnek. A beleegyezést a rendezvény helyszínén a Felhasználó egyedi azonosítójának a kiállító részére történő megadásával teheti meg.

A Frissdiplomás Kft. kötelezi magát arra, hogy a rendelkezésére bocsátott adatokat kizárólag a Felhasználók által választott szolgáltatás céljából, a Felhasználók hozzájárulásának megfelelően használja.

A megadott személyes és egyéb adatok, valamint az igényelt szolgáltatások bármikor módosíthatók, külön-külön és egyben is törölhetők, a kért szolgáltatások felfüggeszthetők és visszamondhatók.

A Frissdiplomás Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy adatbázisa, annak használata technikailag is biztonságos legyen, illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá Felhasználói személyes adataihoz, ne tudják azokat megváltoztatni vagy törölni.

A Felhasználó személyes adataira vonatkozó bármely kérdés, kérés vagy panasz megválaszolása írásban, a Felhasználó által megadott postacímre vagy e-mail-címre történik. Bármely más kérdésre (pl. szolgáltatásaink igénybevételéről, annak menetéről, feltételeiről, technikai jellegű problémák megoldásáról) e-mail-en, telefonon vagy személyesen is adunk felvilágosítást.

A Frissdiplomás Kft. vállalja, hogy az új, Felhasználói érdekeit szolgáló tevékenysége, szolgáltatása népszerűsítése érdekében legfeljebb egy tájékozató levelet küld Felhasználói számára, akiknek felajánlja a lehetőséget az új szolgáltatás igénybevételére.

A Frissdiplomás Kft. fenntartja magának a jogot, hogy Felhasználóitól, ügyfeleitől és látogatóitól gyűjtött személyes adatnak nem minősülő statisztikai adatokat az irányadó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően nyilvánosságra hozza. A Frissdiplomás Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az általa nyilvánosságra hozott adatok ne legyenek alkalmasak az adatot szolgáltató Felhasználók azonosítására.

A jobline.hu és a frissdiplomas.hu rendszert használó partnereinkkel kötött szerződések, együttműködési megállapodások nagy hangsúlyt fektetnek az adatvédelmi jogszabályok mindkét fél általi maradéktalan betartására. Partnereink kötelezettséget vállaltak a honlapunkon keresztül elérhető, illetve a portál segítségével jelentkezők adatainak jogszabályszerű kezelésére.

A Frissdiplomás Kft. fenntartja magának a jogot, és egyben kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen Nyilatkozat tartalmát a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsa.

Minden egyes, általunk kezelt adatra érvényes a jelen adatvédelmi nyilatkozat.

Regisztrált Felhasználóinkról nyilvántartott adatok

A regisztráció során kötelező kitölteni a regisztrációs lapon kötelezőként megjelölt személyes adatokat.

A Frissdiplomás Kft. kötelezi magát, hogy a regisztráció során megadott adatokat kizárólag a Felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe.

A Frissdiplomás Kft. nem gyűjt olyan adatokat, amelyek nemzeti vagy etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, érdekképviseleti szervezeti tagságra, egészségi állapotra, szenvedélybetegségre, szexuális életre vagy büntetett előéletre vonatkoznak. Amennyiben tudomást szerzünk arról, hogy bármely Felhasználónk a fentiekben részletezett különleges adatot töltött fel rendszerünkbe, azt haladéktalanul töröljük. A Frissdiplomás Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a hatályos jogszabályok megsértéséért a különleges adatokat elhelyező felhasználó regisztrációját is törölje.

Kiállítói adatok

A kiállítói listában és az egyes kiállítói oldalakon feltüntetett elérhetőségek a jelentkezőkkel folyó kommunikációt szolgálják, kizárólag HR és karrier célú megkeresésre használhatóak. Üzleti ajánlat és megkeresés céljából az elérhetőségek használata tilos.

Mozgó- és állóképek készítése, illetve azoknak a felhasználása

Felhívjuk tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy a rendezvényen mozgó- és állóképfelvételek készülnek. A rendezvény helyszínére kilátogató Felhasználóink a rendezvényre való belépéssel hozzájárulnak ahhoz, hogy az esetlegesen róluk készült fotók nyilvánosságra kerüljenek, azokat a szervezők a rendezvény honlapján, közösségi média felületeiken, tájékoztatóikban és hirdetéseikben, valamint a rendezvényt bemutató egyéb felületeken felhasználják.

 

Adatvédelmi nyilatkozat letöltése

A Sajtószobában megtalál minden fontos információt a HVG Állásbörzéről, a rendezvény történetéről és az aktualitásokról. Amennyiben további információkra van szüksége, kérjük, keresse sajtókapcsolatokért felelős kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Sajtókapcsolat

Bányai Nikoletta
PR manager
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36-20-353-1493, +36-1-787-5989

Háttér-információk

A HVG Állásbörze Magyarország első intézményektől független állás- és képzési vására. A rendezvény és a szervezők célja, hogy egy helyen minden szinten támogassák a karrierépítőket céljaik elérésében.

A minden évben kétszer megrendezett eseményen éppen ezért nemcsak állásajánlatokat kínáló cégekkel, hanem képzési lehetőségeket bemutató intézményekkel és vállalkozásokkal is találkozhatnak az érdeklődők.

Emellett számtalan hasznos szakmai program, workshop és tanácsadás segíti a (leendő) munkavállalókat tudásuk felmérésében, és az álláskereséssel kapcsolatos legfontosabb gyakorlatok megismerésében.


További hasznos információk

Szervezők

Rendezvény számokban