Látogatói idézetek

„Grafológiai elemzésen vettem részt, nagyon hasznosnak találtam. Sok tippet és tanácsot kaptam az elemző hölgytől, melyeket a jövőben sikeresen tudok majd alkalmazni. Az előadásokat is nagyon informatívnak, hasznosnak és nem utolsó sorban nagyon élvezetesnek találtam. Nagyon élveztem a börzét, sok céggel tudtam közvetlenül kapcsolatot teremteni, és sok új, hasznos információval gazdagodtam. Sokat segített a gyors tájékozódásban a színkódos megjelenés is, nagyon jó ötletnek tartom. Még egyszer köszönet a szervezésért, nagyon színvonalas volt! ”


„Az előzetes regisztráció és a szakterület szerinti eligazítás, valamint az előzetes online CV feltöltés szerintem kiemelkedően egyedülállóvá teszi a HVG Állásbörzét.”

„Nagyon tetszett a színkódolás, amelyekkel ellátták a mappákat és a cégek standjait. Így egyértelmű volt, hogy kik ajánlanak nekem való állásokat.”

„Az állásbörze egy remek élmény volt, hiszen mindenféle kötöttségek nélkül, személyesen beszélgethettem a cégeket képviselő munkatársakkal.”

„A szakemberek nagyon türelmesek voltak, minden kérdésre válaszoltak. Tetszett a kiállítók pozitív hozzáállása is.”

„Jó választásnak tartom a börze helyszínét, mivel nagyon jól megközelíthető bármilyen közlekedési eszközzel és a belső tér is kellőképpen tágas.”

„Szakmai előadások, HR, önéletrajz készítése, én-marketing. Ezeken a területeken értékes információkhoz jutottam, nagyon sokat segítettek abban a különböző előadások, programok, hogy megértsem, hogyan gondolkodnak a munkaadók és én hogyan tudok erre megfelelően reagálni.”

„Jó volt, hogy nemcsak hr-esekkel, hanem kifejezetten a pozíciókban dolgozókkal is lehetett találkozni egyes standoknál. Így több szempontot is meghallgathattam az adott céggel kapcsolatban.”

„Szerintem mindegyik előadás jó színvonalú volt. Most már csak rajtam múlik, hogy ezeket az információkat hogyan tudom beágyazni az álláskeresésembe.”

„Az előadásokat nagyon érdekesnek és színvonalasnak találtam, örülök, hogy időt szántam rá.”

„Nagyon hasznos volt az angol nyelvű állásinterjúra felkészítő mini workshop. Ezen a programon az előadók játékos és humoros megközelítése nagyon tetszett. Az előadó tömören összefoglalta, amire kíváncsi voltam a témával kapcsolatban és gyakorlati tanácsokkal is szolgált."

„Nagyon elégedett voltam a programokkal és a rendezvény színvonalával. Részt vettem egy grafológiai elemzésen, egy angol nyelvű próbainterjún és kitöltöttem pár nyelvi tesztet is. A személyzet segítőkész és kedves volt, a programok pontosan kezdődtek. Szép munka volt!”

„Minden egyes cég, illetve ügynökség képviseltette magát a rendezvényen, amelyeknél korábban terveztem, hogy megpályáznék állásokat. Az online előzetes regisztráció miatt teljesen problémamentes, fantasztikusan gyors volt a helyszíni bejelentkezés.”

„Minden feltétel kiváló volt, hogy kontaktust lehessen teremteni a cégekkel. Megfelelő volt a helyszín, elegendő a tér, nagy a választék és hasznosak kiegészítő programok és lehetőségek.”

„Nem csak a cégek állásajánlatairól lehetett tájékozódni, de sokféle előadás és egyéb szakmai program is igyekezett segítséget nyújtani.”

„A változatosság tetszett a legjobban: a többféle szektor képviselői, a kapcsolódó tematikus előadások és a gyakorló tesztek (ideértve a cv és a grafológiai elemzéseket is).”

 


 

"Kedves Szervezők!

Egyelőre még nem sikerült megtalálnom álmaim állását, viszont már állásinterjúra behívtak. Sok hasznos tanáccsal lettem gazdagabb, hogy kilátogattam az állásbörzéjükre. Azóta is folyamatosan kapok e-mail-en az ajánlatokat, de még nem keltette fel egyik sem az érdeklődésemet. Az ott beszerzett szórólapokat/nyomtatványokat/folyóiratokat azóta is haszonnal forgatom. A segítségükkel naprakésszé tettem az önéletrajzomat és a motivációs levél is nagy segítségemre vált.  Már nem izgulok az interjún feltett kérdések miatt, mert azokra is fel tudok készülni az HVG Karrierplusz jóvoltából. Összességében pozitív élmény volt, hogy kilátogattam az Önök által szervezett rendezvényre, melyet ezúton is köszönök.

Üdvözlettel, J. M., egy aktív álláskereső"

 

"Tisztelt Szervezők!

Az állásbörzén kapott információk segítségével eljutottam ahhoz a személyhez, aki számomra megfelelő munkát tud biztosítani. Gratulálok a rendezvényhez, nekem különösen az október 16-án tartott előadások tetszettek, bár az előadásokon elhangzottakkal nem minden esetben értettem egyet. Kellemes ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánok valamennyiüknek.

Üdvözlettel: K. A."

 

"Tisztelt HVG Állásbörze rendező csapat!

Sajnos éppen akkor nem keresett egy cég sem értékesítési asszisztenst (a nekem megfelelő régióba) így nem tudtam jelentkezni egy kínálatra sem, de nagyon hasznosnak tartom az állásbörzét. A tavalyi börzén is voltam, onnan két helyre is hívtak, de akkor még dolgoztam, és maradtam a régi munkahelyemen. De ott tudatosult bennem az angol nyelv fontossága, mivel egy magyar cégnél dolgoztam, így onnantól kezdve kezdtem el angolul tanulni, azóta már vizsgát is tettem, és bizton állíthatom, hogy ezt a börzén tapasztaltak miatt tettem.

Üdvözlettel: K. Sz. K."

 

"Tisztelt Szervezők!

Frissdiplomásként úgy gondoltam, hogy a HVG Állásbörzén ott a helyem. Minden elismerésem a szervezőknek, miután más állásbörzékkel összehasonlítva az Önökét találtam a legszínvonalasabbnak. Ha nem is közvetlenül, de közvetve az állásbörzének köszönhetően találtam munkát. Konkrétan a karrier-tanácsadásra gondolok, ahol Tóth Éva Máriával beszélgettem és nagyon hasznos tanácsokat kaptam. Ez egyfajta új szemléletmódot adott nekem, illetve némi rálátást, hogy a munkaerőpiacon milyen esélyeim vannak, hogyan érdemes elindulni. Emellett néhány érdekes előadáson is részt vettem, például a tehetségről, vagy a karrier-építésről. Kívánok Önöknek sok sikert és további sikeres Állásbörzéket!

Üdvözlettel és köszönettel: M. J."