Mit kínálunk?

Velünk a toborzás nem csak a rendezvény két napján lehetséges! Építse velünk intenzíven, a rendezvény teljes kampányának ideje alatt munkáltatói márkáját a HVG Állásbörze komplex szolgáltatási alapcsomagjával!

Nálunk a részvételi díj nem csak a kiállítási területet jelenti!

Részvételi díj =

  • Az igényének megfelelő méretű stand felszerelve, bútorozva, teljes körű kiszolgálással (pl. díjmentes parkoló, catering- és hostess szolgáltatás). Szolgáltatásaink részletes leírását megtalálják a honlapon ide kattintva.
  • Megjelenés a HVG Állásbörze Karrier Iránytűben, melyet a rendezvény előtti héten a HVG hetilapba behúzva és a célcsoportos egyetemeknél kézbe osztva terjesztünk, látogatóink pedig a helyszínen kapják kézhez.
  • Microsite, amelyen korlátlan számú állásajánlat hirdethető meg. Bemutatkozó oldaluk a cég arculatára szabható, képek és videók is feltölthetőek (a Prémium megjelenés esetében).
  • Hatékony megjelenés a börze marketing kampányában (pl. cikkekben, hírlevelekben, Facebook posztokban). A tervezett médiakampány értéke listaáron 60 millió Ft.

A standon túl számos extra és egyedi megjelenési lehetőséget kínálunk kiállítóinknak a látogatói mappa szponzorációtól a látogatói "check-in" pult szponzoráción át a padlómatricázásig. Kattintson ide, és böngésszen exkluzív szolgáltatásaink között! Találja meg az Ön számára legmegfelelőbbet, kollégáink állnak rendelkezésére!