Filterezett mindennapok - élet online és offline

2018. március 7. 11:00 - 11:30

Istenes Bence, műsorvezető, social média szereplő

Istenes Bence műsorvezető, social média szereplő. A nézők a VIVA TV és az RTL Klub képernyőjéről ismerhetik. Több szérián keresztül az X-Faktor házigazdája volt, de olyan műsorokban is viszontláthattuk, mint a Való Világ, a Szombat esti láz vagy a Survivor. 2016 óta a németországi Kölnben él, és ott a helyi tévénél dolgozik. Egyike a magyar közösségi média legaktívabb szereplőinek, vlogját és Instagram oldalát is rengetegen követik, amelynek köszönhetően a 2017-es Comet-gálán ő vehette át a „Legjobb social média szereplő” díjat.

A beszélgetésről:

A közösségi média térnyerésével elmosódni látszanak a határok a magánélet és a munka között. Mit árulnak el életünkről, gondolatainkról posztjaink? Hogyan befolyásolják a rólunk kialakított képet a megosztott videók, képek? Istenes Bence élete és munkássága reflektorfényben van. Tapasztalatairól, szempontjairól és mindennapjairól mesél a BT ElőadóTerén.

Aki kérdezi:

Szűcs Gergely az önkifejezés megszállottjaként keresi a különböző kommunikációs kihívásokat. Facebook LIVE riporter minőségben megjárta a Sziget Fesztivál, a FINA bajnokság és sok más rendezvény hivatalos oldalait, tapasztalatairól pedig oktatói és tréneri szemszögből a TEDx színpadon is mesélhetett már.

Regisztrálj most!