Kiválasztás a kulisszák mögött - így dolgozik egy HR-es

2018. március 7. 14:20  – 14:50

Huszka Ágnes – stílus- és színtanácsadó, üzleti stylist, és ex-HR-es

Számtalan állásinterjú, karriertanácsadás, bértárgyalás, teljesítmény-értékelés szakmai és emberi tapasztalatát köszönhetem karrierem első 10 évének, amelyet a HR szakma toborzás-kiválasztás szegmensében töltöttem. Dolgoztam ügynökségnél és vállalati oldalon is, így teljes képet kaptam arról, hogyan is néz ki a teljes kiválasztási folyamat. Nemrég karriert váltottam, és ma már stílustanácsadóként a hozzám forduló potenciális jelölteket segítem, részben HR-es múltamból merítkezve.

Az előadásról:

"Soha nem jeleznek vissza a HR-ről." "Ezek a HR-esek semmit sem csinálnak!" Ezeket a mondatokat többször hallottam különböző emberek szájából. De vajon mit is csinál a HR-es? Miért érezheted úgy, hogy veled egyik HR-es sem foglalkozik igazán?

Előadásommal bevezetlek egy kicsit a HR-esek világába, pár történeten keresztül megpróbálom közelebb hozni a kiválasztási folyamatot. Segítek neked a HR-es szemével látni - ami nem csak azért hasznos, mert jobban fogod érteni, mi történik egy kiválasztás során, hanem a siker elérésében is segítségedre lehet!