Állásinterjú: miért, mit és hogyan?

2018. március 7. 17:00 – 17:30

Gerlei Béla - Karrier Intézet a tudatoson kívüli kommunikáció szakértője

Gerlei Béla Kanadában szerzett nappali MBA diplomát tanácsadó szakon. Több mint tíz éve a Karrier Intézetet vezeti, a tudatoson kívüli kommunikáció szakértője. Vállalati vezetőket és HR munkatársakat segít a hatékony munkaerő kiválasztásban. Rendszeresen kéri tanácsát mind a nyomtatott, mind az elektronikus média. Számos cikk szerzője, két ismert internetes portál szakértője, a Budapesti Metropolitan Egyetem oktatója.

Az előadásról:

Az állásinterjú fél-egy órája alatt eldőlhet a karriered folytatása és megváltozhat a jövőd. Az, hogy ez a fontos esemény a te szándékaidnak megfelelően alakuljon, és ne visszautasítást (vagy még azt se) kapj, alapvetően rajtad múlik. Gyere el erre az előadásra, és tudd meg, mit tehetsz, hogy legközelebb ne szúrd el, és te legyél a kiválasztott. 

Hála a tökéletes önéletrajzodnak, vagy a kapcsolataidnak, végre behívtak az áhított állásra interjúzni. Mi a célja az interjúnak? Kell készülni? Hogyan készülj fel? Mit mondj és mit ne? Mit vegyél fel? Mit nem szabad egy interjún? Hogyan tudod meggyőzni őket? Mit válaszolj a „mennyit kér” kérdésre? Milyen az amatőr interjúztató? Mitől fél a HR-es? Honnan tudod, hogy jól sikerült-e az interjúd? Ki dönt a felvételedről? Mit érdemes az interjú után csinálni?

Ezekre, és még számos az állásinterjúval kapcsolatos kérdésre ad választ az interaktív előadáson Gerlei Béla a téma ismert szakértője, az állásinterjú.hu vezető trénere. Az előadás célja, hogy gyakorlatban használható szemléletet, módszereket adjon, amelyek segítenek neked megszerezni a számodra valóban megfelelő állást, és elkerülni a zsákutcákat. 

Van kérdésed? Tedd fel az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen még az előadás előtt.