KépzésTér – tanulással a sikeres karrier felé

KépzésTér – (Tovább)tanulással a sikeres karrier felé

Pályaválasztás előtt állsz, vagy már rendelkezel felsőfokú végzettséggel, de úgy érzed, hogy tudásodra ráférne egy kis felfrissítés? Mindkét esetben fontos, hogy pontosan tisztában légy a munkaerőpiac folyamatosan változó elvárásaival, hiszen csak ebben az esetben tudod kiválasztani azt a képzést, amely a leghatékonyabban támogatja majd karriered – legyen szó például szakmai vagy nyelvi tudásról.

 

Sokszínű képzéskínálat – Neked mire van szükséged?

Érettségi előtt állsz, vagy már be is adtad a jelentkezésedet valamely felsőoktatási intézménybe, de emellett szívesen feltérképeznél további képzési lehetőségeket? Értékes mérnöki, gazdasági diplomával rendelkezel, de előfordult már, hogy hiányos nyelvtudásod miatt utasítottak vissza? Látogasd meg a KépzésTéren található kiállítókat, ahol személyesen érdeklődhetsz az intézményeket képviselő munkatársaktól különféle képzéseikkel, programjaikkal kapcsolatban!

Milyen típusú képzéseket kínál a KépzésTér?

Visszatérő kiállítóinkat kérdeztük a témában, akiket idén is megtalálhatsz a HVG Állásbörzén:

  • Nyelvi és szakmai képzések – a nyelvtudás előny

„Standunkon teljes képzéskínálatunkkal megismerkedhetnek a látogatók. Bemutatjuk a nálunk található tanfolyamok jellegzetességeit – így mindenki könnyen megtalálhatja a neki leginkább testhezálló lehetőséget. Legyen szó akár az egyedülálló Pitman Training-ről vagy a TEFL (Teaching English as a Foreign Language) angol nyelvtanár képzésekről.” (Förster Anita, Via Lingua kurzusigazgató, Tudomány Nyelviskola, K17)

  • Felsőoktatási képzések: tudás=lehetőség

„A KépzésTéren található NKE standjára nem csak azért érdemes ellátogatni, mert itt információt kaphatnak az érdeklődők az intézmény képzéseiről, hanem mert felmerülő kérdéseiket itt az egyetem munkatársainak és hallgatóinak egyaránt feltehetik. A látogatók így mélyebb betekintést nyerhetnek az Egyetem alap-, mester-, és doktori képzéseibe.” (Dr. Kovács Gábor, rektorhelyettes, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, K5)

  • Szakmai- és továbbképzések – a felsőoktatás világán túl

„Azon túl, hogy a HVG Állásbörzén személyesen érdeklődhetnek a látogatók képzéseinkkel és álláslehetőségeinkkel kapcsolatban, pszichológusaink önismereti és elhelyezkedési tanácsadásokkal is várják az ide látogatókat. Kínálatunkban OKJ-s képzések is megtalálhatóak - a legkülönfélébb pszichológiai tanfolyamoktól egészen a háztartási alkalmazott (pl. bébiszitter) kurzusokig, melyek díjából egyedi kedvezményeket biztosítunk a börze látogatói számára.” (Szarvas Krisztina, ügyvezető, Best-Work Pszichológiai Felnőttképzés, K2)