A Celanese sikertörténetei

A Celanese évek óta részt vesz kiállítóként a HVG Állásbörzén. Több értékes munkatársukat is a börzének köszönhetik. Íme néhány sikeres álláskereső beszámolója:

 

 

Három éve kerültem a Celanese Budapest Business Service Centeréhez. Accounts Payable Invoice Controller-ként kezdtem, majd lehetőségem nyílt arra, hogy a cég dallasi főhadiszállásán dolgozzak. Ezután Super User-ré léptettek elő, amely valójában egy belső szakértői pozíció; jelenleg pedig egy, a BBSC különböző részlegein átívelő, folyamatelemzői projekt csapat tagja vagyok. A munkám érdekes, izgalmas és motiváló – nincs két egyforma napom! Az itteni csapat nagyon fiatal és energikus, s minden eszközzel támogatják szakmai és egyéni előmenetelem.”

Kaspar, 27, FIT Team Member

 

 

„Egy éve kezdtem a Celanese-nél, az állásbörzén keresztül kerültem ide. A Customer Service csapatban az egyik legnehezebb és legizgalmasabb üzletágat bízták rám. Fél év után Super User lettem, így számos tréningen és képzésen vehettem részt. Nemrégiben Senior Account Representative-vé léptettek elő. Mindennapi munkám mellett folyamatfejlesztéssel foglalkozom, projektekben veszek részt és tréningeket tartok. Nagyon jó, hogy tesztelhetem a tudásom! A környezet lehetővé teszi, hogy folyamatosan építsem a karrierem, melyben a következő lépcső a csoportvezetői pozíció!”

Szabi, 30, Senior Customer Account Representative

 

 

„Két éve jöttem a Celanese BBSC-hez, a HVG állásbörzén keresztül. Először pénzügyi elemzőként kezdtem. Ezt a munkát nagyon érdekesnek találtam, hiszen részt vehettem a szolgáltatóközpont folyamatainak egységesítésére vonatkozó projektekben is. Nemrégiben Senior Financial Analyst-tá léptettek elő, s tavaly én kaptam az Év Dolgozója megtisztelő címet! Nagyon szeretek itt dolgozni, elsősorban a nemzetközi környezet miatt, munkám során rengeteg külföldi felsővezetővel kerülök kapcsolatba. A cég számos fejlődési lehetőséget kínál, támogatja, hogy kipróbálhasd magad különböző területeken, részt vehess érdekes projektekben.”

Ildi, 25, Corporate BP&A Analyst