Sikertörténet-Bosch

A következőkben a Bosch egyik minőségbiztosítási mérnöke, Katalin válaszolt kérdéseinkre az állásbörzével kapcsolatos élményeiről.

 

Hogyan kerültél kapcsolatba a Bosch-al?

2009 őszén látogattam el a HVG Állásbörzéjére, ahol sok információt tudtam gyűjteni a kiállító cégekről és az aktuális gyakornoki lehetőségekről. A Bosch-ra is itt figyeltem fel, bár előtte nem gondoltam arra, hogy ehhez a céghez leadom a jelentkezésemet.

Mi volt az első benyomásod a cégről, illetve a céget képviselő munkatársakról?

A standjuknál rögtön személyesen tudtam beszélni a gyakornoki programért felelős kollégával, aki azonnal megválaszolta minden felmerülő kérdésemet. 2009 novemberében gyakornokként kezdtem a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft.-nél dolgozni fél évig heti 2, majd 4 napos szerződéssel. Ma már főállásban minőségbiztosítási mérnökként erősítem a csapatot.

 

 

Attila, műszaki dokumentációs munkatárs is a HVG Állásbörzének köszönheti állását:

 

Hol találkoztál először  a Bosch-al?

A 2009. októberi állásbörzén találkoztam a Bosch-sal, mert már a kiállító listán felfigyeltem a Bosch standjára, így oda is ellátogattam. A Robert Bosch Kft .egyik csoportvezetőjével beszélgetettem a jelenleg nyitott pozíciókról és a cégről.

Hogyan jelentkeztél az állásra?

Otthon átnéztem a börzéről elhozott kiadványokat, amelyek között ott volt egy névjegykártya a Bosch csoportvezetőjétől. Erre az e-mail címre elküldtem az önéletrajzomat és be is hívtak interjúra, mely után felvételt nyertem a céghez már novemberben. Örülök, hogy megtaláltam a céget a HVG Állásbörzén és büszke vagyok rá, hogy itt dolgozhatom.