Egyetemek Viadala – Ahol legendák lehettek!

Egy két napos megmérettetésre invitálunk Titeket! Olyan egyetemi csapatokat várunk, akik szeretnék megmutatni, milyen is egy igazi bajnok csapat!

Mire számíthattok?

  • Izgalmas versenyszámokra (úgy, mint csocsó, darts, póker, sakk), melyek végén csak egy maradhat, aki mindent visz! 
  • Az első és második nap győztesének fergeteges szuperdöntőjére, amelyre az Egyetemek Viadalának második napján kerül sor.
  • Elképesztő hangulatra!
  • Értékes nyereményekre, és nem utolsó sorban a dicsőség elnyerésére!

Kiket várunk?

Olyan egyetemistákat és főiskolásokat, akik szívesen megmérettetnék magukat ügyességi játékokban és vérbeli csapatjátékosok!

FIGYELEM!

Jelentkezni maximum 3-5 fős csapatokban lehetséges, minden csapattagnak legalább egy játékban játszania kell. Egy személy csak egy csapatnak lehet tagja, de egy intézményből/karról akár több csapat is jelentkezhet.
Ha szükségetek van bíztatásra, hozzátok el szurkolóitokat is, akik a játék során végig gondoskodhatnak a jó hangulatról.

Hogyan jelentkezz?

Csapattagnak itt, szurkolónak pedig itt jelentkezhetsz! Fontos, hogy csapaton belül jelöljetek ki egy csapatkapitányt, aki hű vezetőtök lehet a Viadal során! :)

A regisztráció után mindenkinek küldünk egy információs levelet, amiben bővebben olvashattok a játékkal kapcsolatos részletekről, beosztásról.

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz, ahol minden naprakész infót megtalálsz! 

Hol lesz?

Az első Egyetemek Viadala a HVG Állásbörzén kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában.

Játék időpontja?

2017. március 8. 11 óra – 2017. március 9. 17 óra

Döntő időpontja?

Az első és második nap győztese egy szuperdöntőben fog részt venni, melyre a Viadal utolsó napján, 2017. március 9-én kerül sor.