VERINT 2020 Spring

  • IT
  • InternshipPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • MagyarEnglish
  • Pet-friendly workplaceAccessible workplaceHome office opportunity

What we do?

Cégünk az ügyfélkommunikáció-rögzítés és minőségellenőrzés, fejlesztés, analízis területén fejleszt alkalmazásokat.
Felhasználóinknak az ügyfeleikkel történő kommunikációjuk rögzítésében, feldolgozásában és tárolásában nyújtunk segítséget.
Elsősorban szoftverfejlesztőket és hallgatókat (gyakornoki pozíciókba) keresünk a szöveg/kép/hang rögzítés, beszédfelismerés, AI és Big Data technológiákat alkalmazó rendszereink fejlesztésére.

Where we work?

Budapest (Science Park)
Atlanta (USA)
Glasgow (Egyesült Királyság)
London-Weybridge (Egyesült Királyság)
Santa Clara (US)
Tel-Aviv (Izrael)
Waterlooville (Egyesült Királyság)

Our process of selection

Szoftverfejlesztők és mérnökök jelentkezését várjuk, továbbá gyakornoki pozícióinkba utolsó éves BSc vagy Msc hallgatókat.
Kiválasztási folyamatunk gyors és rugalmas: a szakmai életrajz alapján lépünk kapcsolatba a jelölttel, és egy szakmai interjú valamint egy általános HR beszélgetés áll a folyamat középpontjában. Pozíciótól függően egy rövid telefonos szakmai beszélgetés illetve igény esetén egy team-fit beszélgetés is lehetséges.

Our process of selection

A szakmai önéletrajzban javasoljuk az eddigi szakmai és technológiai tapasztalat részletezését (maximum három A/4 oldal terjedelemig).
A szakmai felvételi beszélgetés részben vagy egészben angol nyelven folyik, minimum középfokú nyelvtudás írásban és szóban szükséges.
Esetenként kb. 30 perc hoszúságú telefonos beszélgetésre is sor kerülhet (magyar nyelven) amennyiben a szakmai önéletrajztól bővebb információt szeretnénk kapni a jelentkezőtől még a szakmai interjút megelőzően.