Thermo Épgép Kft. 2020 Spring

  • Engineer / Technical
  • Junior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • Magyar

What we do?

Társaságunk, a Thermo Épgép Építőipari Kivitelező és Szolgáltató Kft. több, mint két évtizedes szakmai tapasztalattal kínál prémium minőségű épület- és technológiagépész szolgáltatásokat a magán- illetve az ipari szektor számára, a tervezéstől egészen a komplett kivitelezésig.
Megrendelőink igényeihez és a hazai piac szükségleteihez igazodva Társaságunk az elmúlt években a generálkivitelezés területén szerzett komoly tapasztalatot.

Where we work?

A Thermo Épgép Kft. Budapesti központi telephellyel rendelkezik, de az épületgépészeti és generál kivitelezési munkáink Budapest, Pest Megye, Vas Megye, valamint az ország egyéb területein is folynak.

Our process of selection

A Thermo Épgép Kft. célja, hogy a meghirdetett állásainkat az arra legmegfelelőbb munkatársakkal töltsük be, akik - egy kiváló csapat tagjaként, színvonalas környezetben - munkájukkal segítik közös fejlődésünket.

Our process of selection

Kiválasztási folyamatunk:


Toborzás
Önéletrajzok előszűrése
Behívás interjúra
Állásinterjú a szakmai vezetővel és a HR munkatárssal