Volánbusz Zrt. 2019 Autumn

  • Engineer / TechnicalEconomics / FinanceSales, Marketing, HROther fields
  • Technician / Skilled Labour opportunityInternshipPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)
  • Magyar
  • Athletic company

What we do?

A Volánbusz Zrt. alaptevékenysége a menetrend szerinti autóbusz-közlekedési közfeladat ellátása, melynek során biztosítja az utasok mindennapos utazási, munkába- és iskolába járási lehetőségét, valamint a létfontosságú intézmények megközelíthetőségét! Nálunk megtalálod a helyed pályakezdőként, és számítunk Rád akkor is, ha már több éves szakmai tapasztalattal támogatnád munkánkat!

Where we work?

Országos lefedettségű vállalat.

Our process of selection

Az önéletrajzok előszűrését követően személyes interjúval folytatódik a kiválasztás, illetve egyes munkakörök esetében szakmai hozzáértést mérő teszt és második körös interjúra is számíthatsz.

What you should know about us

Társaságunk októbertől, a közlekedési központokkal való összeolvadást követően, országos lefedettségű vállalattá alakul. A HVG állásbörzén már regionális álláslehetőségekkel az ország minden pontjáról várja a lelkes pályakezdő fiatalok és tapasztalt szakemberek jelentkezését!