HSA Group 2019 Autumn

  • Engineer / TechnicalITEconomics / FinanceSales, Marketing, HRPositions required only language skillsOther fields
  • Technician / Skilled Labour opportunityStudent jobsInternshipPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • Magyar

What we do?

Húsz éve foglalkozunk munkaerő-közvetítéssel és –kölcsönzéssel Kelet-Magyarországon valamennyi szakterületen. Tapasztalt toborzási szakértőink nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy olyan lehetőséget találjanak az álláskeresőknek, amelyben hosszabb távon is jól érzik magukat. Menedzsereink ennek érdekében rendszeresen ápolják a személyes kapcsolatot a munkavállalókkal. Ha korrekt munkára vágysz, ahol a jogaidat becsülik és védik, nálunk a helyed!

Where we work?

Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Budapest, Jászberény, Karcag, Cegléd, Szolnok, Békéscsaba, Szeged, Szentes, Szarvas, Románia (Nagyvárad)

Our process of selection

"Megfelelő embert a megfelelő helyre." Ezen alapelv mentén végezzük munkánkat és kiválasztásainkat.

Our process of selection

Az elküldött önéletrajz, tapasztalat és végzettség alapján kiajánljuk a számára legmegfelelőbb pozíciónkat, elsősorban a szakmai végzettségének megfelelően. Természetesen csak olyan pozíciókat tudunk a jelölt számára kínálni, amire felkérésünk és megkeresésünk van. A jelölt egy személyes interjú után rövid határidőn belül kerül kiértesítésre, hogy tudunk-e számára releváns ajánlatot adni. Munkáink közül az egyszerű betanított munkától a magasan kvalifikált pozíciókig tudunk a nálunk jelentkezők számára elhelyezkedési lehetőséget biztosítani-akár saját csapatunkba is.