Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. 2018 Autumn

  • Economics / Finance
  • Technician / Skilled Labour opportunityStudent jobsInternshipPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)
  • MagyarEnglishGerman

What we do?

A szállítmányozás és a logisztika a szenvedélyünk. Nemcsak Európában, de a világ minden táján. A megbízhatóság, a kiváló szolgáltatási színvonal, a költséghatékonyság és a fenntarthatóság központi szerepet tölt be a logisztikában. Ezen értékek mellett köteleztük el magunkat.  Legyél részese Te is ennek a több, mint 500 éves múlttal rendelkező, határokon átívelő hálózatnak! Sikerünk közös, hiszen szívügyünk!

Where we work?

A Gebrüder Weiss 7000 munkatársával, 150 saját tulajdonú telephelyével és 1,55 milliárd eurót meghaladó éves forgalmával (2017) Európa vezető szállítmányozási és logisztikai vállalatai közé tartozik. A cég 28 éve van jelen a magyar piacon. A közúti szállítmányozásra és komplex logisztikai szolgáltatásra szakosodott magyarországi leányvállalat a német és az osztrák kirendeltségek után a harmadik legnagyobbnak számít a vállalatcsoporton belül.

Our process of selection

Gazdasági, pénzügyi és műszaki végzettséggel jó eséllyel pályázol nálunk. Téged várunk! Nézz körbe ajánlataink között!