banner_801_b1813.png

Cofidis Magyarországi Fióktelepe D23

 • ITEconomics / Finance
 • Positions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
 • MagyarEnglishFrench
 • Family-friendly workplaceLGBTQ-friendly workplaceHome office opportunityAthletic company

What we do?

Várjuk jelentkezésedet, ha egy innovatív környezetben és jó hangulatú csapatban szeretnél dolgozni. Érdekel a pénzügyi világ, fontos számodra a megbecsülés és szakmai fejlődés. 

Where we work?

Budapesti telephelyen dolgozunk, a Nordic Light Irodaházban ( XIII. kerület Váci út 96-98. ).
Ezen kívül hét vidéki városban rendelkezünk kereskedelmi képviselettel: Győr, Kecskemét, Szeged, Szombathely, Miskolc, Debrecen, Pécs.

Our process of selection

A kiválasztási folyamat a hirdetéstől a felvételig több lépésben valósul meg, ez általában a betöltendő pozíciótól függ.

 • Video interjúk,
 • személyes interjúk,
 • szakmai tesztek,
 • és kompetencia mérések segítik az ideális jelöltek megtalálását.

On site

Hihetetlen munkatársainkkal közösen bemutatjuk a Cofidist, mint az online hitelek specialistáját. Információkat adunk az állás és karrier lehetőségeinkről, a mindennapi életről, miközben kerékpározással jó tehetsz az egészségedért és egy jó ügyért (részletek később). Keress meg minket az D23-as standnál!

You are the person we are looking for if...

Szeretnél egy jó hangulatú csapat tagja lenni.
Lelkesen fogadod a kihívásokat, motivált vagy, és van benned egy jó nagy adag tenni akarás.
Nyitott vagy a szakmai fejlődésre, és arra, hogy karriercéljaidat egy nemzetközi cégcsoportnál valósítsd meg.

Did you know?

 • 2018-ban Kutyaszemmel néven indítottunk országos kampányt a menhelyi kutyák támogatására, illetve a felelős állattartás ...
 • A Cofidisnél szeretjük a kerékpározást! Team Cofidis néven World Tour résztvevő országúti kerékpáros csapatunk van, akik...

Did you know?

 • 2018-ban Kutyaszemmel néven indítottunk országos kampányt a menhelyi kutyák támogatására, illetve a felelős állattartás elősegítésére. Ha elkötelezett híve vagy az ember leghűségesebb társának és szívesen tennél érte, mi munkáltatóként támogatni fogunk benne! Bővebben: www.kutyaszemmel.hu A négylábúakon túl küzdünk az esélyegyenlőségért és a pénzügyi tudatosság fejlesztéséért.
 • A Cofidisnél szeretjük a kerékpározást! Team Cofidis néven World Tour résztvevő országúti kerékpáros csapatunk van, akik idén is Magyarországra látogatnak a Giro d'Italia magyarországi rajtja alkalmából. Az irodaházunk is kerékpáros barát, lehetőséged van munkába érve frissítő zuhanyt venni, majd öltözőben átöltözni.

On site activities

 • Koltai Katalin HR munkatárs
 • Bordás Dóra HR szervezési munkatárs
 • Hausmann Alíz HR munkatárs

On site activities

Koltai Katalin

HR munkatárs Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Fordulj hozzám bizalommal, ha a Cofidis mint munkáltató felkeltette az érdeklődésedet. Ha pedig még nem keltette fel, akkor még inkább várom a megkeresésedet, hogy elmondjam, miért is jó a Cofidisnél dolgozni.

Bordás Dóra

HR szervezési munkatárs Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Keress bizalommal bármivel kapcsolatban, amit tudni szeretnél a Cofidisről. Akár szakmai kérdésed van, akár csak kíváncsi vagy egy hihetetlenül jó csapatra. Találkozzunk a Cofidis standnál!

Hausmann Alíz

HR munkatárs Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Kiválasztással kapcsolatos minden kérdésben rendelkezésre állok.

Actual job offers
Telefonos értékesítési muanktárs Positions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience) Hungarian
Telefonos pénzügyi tanácsadó Positions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience) Hungarian
IT developer Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience) Hungarian