Bárdi Autó Zrt. 2019 Spring

  • Engineer / TechnicalITEconomics / FinanceOther fields
  • Technician / Skilled Labour opportunityPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • MagyarEnglish

What we do?

Tudtad, hogy Magyarország nagyhatalomnak számít az autóalkatrész-gyártásban és -kereskedelemben? Ismerd meg a közép-európai régió egyik legdinamikusabban fejlődő autóalkatrész-kereskedelmi vállalatát! A 100%-ban magyar tulajdonú, százhúsz éves múltra visszatekintő cég ma már három országban sok száz beszállítóval dolgozik együtt. Amennyiben szeretnél egy dinamikusan fejlődő hazai vállalatnál dolgozni, keresd fel bátran a standunkat!

Where we work?

Budapest mellett az egész országban jelen van a Bárdi Autó. Szinte minden nagyobb településen találkozhattok velünk 90 kirendeltségünk egyikén! Állásajánlatokkal is az ország számos pontján várjuk a jelentkezőket!

Our process of selection

Jelentkezésed elküldését követően, szakértő munkatársunk nyújt tájékoztatást a kiválasztás folyamatáról, annak időtartamáról és a fontosabb információkról. Karrieroldalunkon megtalálod a folyamat leírását is.

Our process of selection

Keresd a Bárdi Autó karrier portálján a számodra legideálisabb munkakört!

Töltsd ki a jelentkezéshez szükséges információkat és csatold önéletrajzodat! A jelentkezés során szükséges az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása, mellyel hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez. A Bárdi Autó az érvényes adatvédelmi jogszabályok szem előtt tartásával kezeli adataid!
Munkatársunk az előszűrés alkalmával felméri a megpályázott munkakör betöltéséhez szükséges szakmai ismereteket és kompetenciákat.
Amennyiben első látásra találkoznak elképzeléseink, HR munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és egyezteti a személyes találkozó időpontját, helyszínét, majd ennek részleteiről e-mailen megerősítést küld. Vidéki munkakörök esetén ez vidéki helyszín, vagy akár skype interjú is lehet.
Az első körös meghallgatást követően 2 héten belül választ kapsz az interjú eredményéről.
Pozitív elbírálás esetén még egy-két személyes találkozóra számíthatsz, amikor a szakmai és/vagy a felső vezetővel is egyeztethetitek az elvárásaitokat, illetve részletesen átbeszélhetitek a Rád váró feladatokat, lehetőségeket. Amennyiben a feladatkör megkívánja, teszteket is alkalmazunk a kiválasztás során.
Abban az esetben, ha mindkét fél számára megfelelő egyezség alakul ki, egy írásbeli pénzügyi ajánlatot teszünk Számodra, amelyet mérlegelve dönthetsz a felkínált lehetőségről!