ReeFy 2018 Spring

  • Engineer / TechnicalITEconomics / FinancePositions required only language skillsOther fields
  • Technician / Skilled Labour opportunityStudent jobsInternshipPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • MagyarEnglishGerman

What we do?

A ReeFy egy innovatív állásmenedzsment rendszer, ami feltöltött önéletrajz nélkül, átlátható űrlapok kitöltése révén varázsolja könnyűvé és gyorssá az álláskeresést. A megadott adataidból formailag azonos önéletrajzokat generál, ezáltal a kiválasztási folyamatban a szubjektív faktorok okozta hátrányokat is elkerülheted. Az egyedi keresőmotorja kizárólag a Hozzád illő álláshirdetéseket jeleníti meg, így megtakarítva a kereséssel töltött időt.

Where we work?

A ReeFy állásmenedzsment rendszerében regisztrált vállalatok országszerte hirdetnek álláslehetőségeket, melyek csak Rád várnak! A ReeFy rendszerében megadott adataid és elvárásaid alapján a számodra megfelelő pozíciók jelennek csak meg, ezáltal elősegítve álmaid munkahelyének megtalálását. A meghirdetett pozíciók és a csatlakozott vállalatok száma folyamatosan emelkedik, ezért regisztrálj már ma, hogy mielőbb elkezdhesd karriered építését!

Our process of selection

A ReeFy nem egy állásportál, hanem egy komplett HR-menedzsment rendszer - így a munkaadókat a kiválasztás folyamatában is segíti. Álláskeresőként kizárólag a számodra megfelelő pozíciókat láthatod, ezáltal segítve Téged is a munkakeresés útvesztőjében. Amennyiben jelentkezel egy pozícióra, a kihirdető vállalat munkatársa megkapja a ReeFy által generált önéletrajzodat, amivel kezdetét is veszi a rendszer által támogatott kiválasztási folyamat.

Our process of selection

A kiválasztás minden esetben az adott vállalat hatásköre, azonban a folyamatot a ReeFy számos ponton támogatja. A Facebook oldalunkon rendszeresen megosztunk tippeket - többek között a személyes interjú elősegítése érdekében.