Hatvan Város Önkormányzata 2017 Spring

  • Engineer / TechnicalIT
  • BSc / BA, vocational training,

What we do?

Hatvan Város Önkormányzata elkötelezett híve, hogy segítse a lakosságot mind álláshelyek teremtésével, mind a letelepedő cégek munkaerő igényeinek kielégítésével. Rohamos ütemben fejlődik a Hatvani ipari park. Hamarosan újabb 1500 új munkahely jön létre.A cégeknek bemutatkozásra, az álláskeresőknek tájékozódásra ad lehetőséget az Önkormányzat, azáltal, hogy a legendás Hatvan Expo-t újra megrendezi 2017 június 15-18. között.

Where we train?

Hatvanban található a nemrégiben megnyílt első Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ. Az intézmény villamosmérnök alapképzéssel és nemzetközi gazdálkodási felsőoktatási szakképzéssel nyitotta meg az első tanévet. A képzés végén a hallgatók olyan diplomát kapnak, mintha a képzést Budapesten végezték volna el.

Our process of admission

Az Oktatási Hivatal 2016. január 26-án kelt határozatával nyilvántartásba vette a Magyarországon elsőként létrejött Hatvani Közösségi Felsőoktatási Képzési Központot.

Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum Beruházó Nonprofit Közhasznú Kft. – a Budapesti Gazdasági Egyetemmel és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel együttműködve – működteti.

Our process of admission

-  a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karának kihelyezett, önköltséges képzése keretében Gazdálkodási és Menedzsment Felsőoktatási Szakképzésre – az országban egyedülállóan – Digitális Üzleti Szolgáltatások specializációval, amely felkészít a lean menedzsment és a logisztika ipar 4.0 környezetben megvalósuló XXI. századi kihívásaira!
- a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának kihelyezett, önköltséges képzése keretében Villamosmérnöki BSc képzésre mikroelektronikai tervezés és gyártás specializációval.
A képzéseken való részvétel a péntek-szombati oktatás miatt munka mellett is megoldható (vállalati partnereink a hallgatóknak már a képzés ideje alatt munkalehetőséget kínálnak), az itt megszerzett diploma egyenértékű az egyetemek budapesti karain megszerezhető oklevéllel.