Green Fox Academy 2019 Autumn

  • Course,
  • Pet-friendly workplaceLGBTQ-friendly workplace

What we do?

A Green Fox Academy Magyarország első 4 hónapos programozó bootcampje, ahol egy szuperintenzív képzés keretein belül, bármilyen klasszikus előképzettség nélkül junior szintű fejlesztővé válhatsz - a kurzus után ráadásul segítünk az elhelyezkedésben is! 2018 szeptemberétől a kisgyermekes édesanyákat részidős formában is várjuk a képzésünkre!

Where we train?

Magyarország, Budapest
Csehország, Prága

Our process of admission

A képzéseinkben való részvételnek nincsen klasszikus előképzettségi feltétele. Az egyetlen dolog, ami nélkül biztosan nem tudunk felvenni, az a középszintű angoltudás. A nyelvvizsga nem kötelező.
Ami előnyt jelenthet a felvételinél, de nem kritérium:
- ha már van egy diplomád, legyen az bármilyen
- ha már próbálkoztál önállóan kódolással, esetleg részt vettél valamilyen online kurzuson
... és fontos, hogy felső életkori határ nincs.:)

Our process of admission

Szerintünk bárki meg tud tanulni programozni, de nem mindenki 4 hónap alatt. Alkalmasságod egy ötlépcsős kiválasztási folyamaton teszteljük, mert csak akkor szeretnénk felvenni, ha mi magunk is elhisszük, hogy végig fogod tudni csinálni a képzést.

1. Jelentkezés: Ha elhatároztad magad, hogy megváltoztatod az életed, add le a jelentkezésed! Amire biztosan szükséged lesz ehhez, az egy magyar vagy angol nyelvű önéletrajz és egy profilkép.

2. Videóinterjú: A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy videóinterjúhoz, amiben előre rögzített kérdésekre kell válaszolnod egy webkamerán keresztül. Ebben az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink minden pénteken angolul prezentálnak.

3. Online teszt: Amennyiben az előző körön túljutottál, e-mailben küldünk neked egy ún. DRT-tesztet, ami a kognitív készségeid felmérésében segít minket. Ezt otthonról, online tudod kitölteni, és maximum 1 órát vesz igénybe.

4. Személyes interjú: A teszt kiértékelése után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor behívunk egy kb. 30 perces interjúra, mert személyesen is szeretnénk megismerni téged. :)

5. Szimuláció: Ha továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy kb. 1,5 órás csoportos szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezned.

Legkésőbb 30 nappal a kurzus indulása előtt értesítünk a felvételi eredményedről. Ha a legjobbak között vagy, elintézzük a papírmunkát, és sok szeretettel várunk a képzés első napján. :) Sok sikert!