Unicredit Bank Hungary Zrt. F11

  • Economics / FinancePositions required only language skills
  • InternshipPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • English
  • Home office opportunity

HVG_EXHIBITOR_PROFILE_CUSTOM_TITLE_DESCRIPTION

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legnagyobb és leginkább diverzifikált, mintegy 2500 fiókból álló nemzetközi bankhálózatot működtető UniCredit magyarországi tagja. Fejlődésünk és sikeres működésünk kulcsa munkatársaink szaktudása, elkötelezett hozzáállása és szolgáltatásaink magas színvonala. Csapatunkba motivált és sikerorientált munkatársakat keresünk.

HVG_EXHIBITOR_PROFILE_CUSTOM_MAP_TITLE_JOB

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legnagyobb és leginkább diverzifikált, mintegy 2500 fiókból álló nemzetközi bankhálózatot működtető UniCredit magyarországi tagja. Fejlődésünk és sikeres működésünk kulcsa munkatársaink szaktudása, elkötelezett hozzáállása és szolgáltatásaink magas színvonala. Csapatunkba motivált és sikerorientált munkatársakat keresünk.

HVG_EXHIBITOR_PROFILE_CUSTOM_CHOOSE_TITLE_JOB

A jelentkezéshez Karrier oldalunkon keresztül tudja elküldeni önéletrajzát és motivációs levelét. Pályázatát benyújthatja egy aktuális állásra, vagy általánosan is jelentkezhet adatbázisunkba.

HVG_EXHIBITOR_PROFILE_CUSTOM_CHOOSE_TITLE_JOB

1. A beérkezett pályázatokat összesítjük, majd a hirdetésben felsorolt elvárásoknak megfelelően előszűrjük a beérkezett önéletrajzokat. Az előszűrt önéletrajzok esetén az adott terület vezetőjével szoros együttműködésben hozzuk meg azt a döntést, kikkel szeretnénk személyesen is találkozni. Az elvárásokhoz leginkább illeszkedő pályázókkal felvesszük a  kapcsolatot az interjú időpont egyeztetése érdekében.

2. Az előszűrésen megfelelt pályázók az alábbi kiválasztási módszereinkkel találkozhatnak:
- Telefonos interjú: A telefonos interjú célja az önéletrajz alapján releváns jelöltek további szűrése bizonyos kritériumok mentén (pl. nyelvtudás tesztelése), emellett a személyes interjút megelőző egyeztetés a pozíciót, illetve a jelölt tapasztalatait illetően.
- Személyes interjú: Bankunknál a jelöltek meghallgatása egy vagy több körben megszervezett személyes vagy videó interjú(k) keretében történik. Az interjúk sorrendje és felépítése pozíciónként eltérő lehet (HR interjú, szakmai interjú, HR és szakmai közös interjú)
- HR interjú: A HR interjú célja a jelölt hátterének megismerése, érdeklődésének, motivációjának feltérképezése, valamint a személyes kompetenciák felmérése.
- Szakmai interjú: A szakmai interjú célja a jelölt szakmai tudásának felmérésére, valamint a betöltendő pozíció és feladatkör ismertetése.
- Szakmai teszt: A szakmai tesztek használata pozíciónként eltérő lehet. A szakmai tesztek során a jelöltek mélyebb szakmai tudásának felmérése történik, szóbeli vagy írásbeli formában.
- Munkaattitűd teszt: A munkaattitűd teszt az egyén munkavégzése szempontjából releváns kompetenciáit vizsgálja. A tesztet egy online felületen keresztül lehet kitölteni. Használata pozíciónként eltérő, a kiválasztási folyamatban jellemzően az első/második körös interjún továbbjutott néhány jelölt esetében használjuk.
- Referencia ellenőrzés: A pályázó által megadott referencia személyek megkeresése telefonon keresztül történik. Pályázóinktól olyan személyek megadását kérjük, akik vezetőként, értékelhető időtávon keresztül láttak rá a pályázó munkavégzésére. A referencia ellenőrzés célja, hogy további releváns információkat ismerjünk meg a pályázó tapasztalatával kapcsolatban.

3. Visszajelzés: A keresés lezárásának részeként, miután a kiválasztott jelölt elfogadta ajánlatunkat, minden jelentkezőt értesítünk az eredményről. A meghirdetett pozícióra sikertelenül jelentkezők az önéletrajzukban megjelölt e-mail címre kapnak visszajelzést.

HVG_EXHIBITOR_PROFILE_CUSTOM_SITE_TITLE

Szakterületekért és a HR-ért felelős kollégák

HVG_EXHIBITOR_PROFILE_TITLE_POSITIONS_JOB
Application fraud manager - Lakossági kockázat kezelés szenior szakember Junior positions (max. 1 year of experience) HungarianEnglish
Treasury Middle Office Expert Junior positions (max. 1 year of experience) HungarianEnglish
Tőkepiaci compliance munkatárs Positions requiring experience (1-7 years of experience) HungarianEnglish
Compliance (AML) üzleti adatelemző Junior positions (max. 1 year of experience) HungarianEnglish
IT bankbiztonsági szenior szakember Positions requiring experience (1-7 years of experience) Hungarian
Reporting senior professional Positions for senior professionals (more than 7 years of experience) HungarianEnglish
Data Governance Senior Professional – Reporting Positions for senior professionals (more than 7 years of experience) HungarianEnglish
CEE Credit Risk Senior Modeller Positions requiring experience (1-7 years of experience) HungarianEnglish
Értékesítési szakember Positions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience) HungarianEnglish
Mortgagebank Senior Professional Junior positions (max. 1 year of experience) HungarianEnglish
ICAAP szakember Junior positions (max. 1 year of experience) HungarianEnglish