CRH Magyarország 2018 Spring

  • Engineer / TechnicalITEconomics / FinancePositions required only language skills
  • InternshipPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • EnglishGermanFrench

What we do?

A CRH a második legnagyobb építőanyagipari vállalat a világon, régiónkban elsősorban prémium minőségű cement és beton megoldásainkról vagyunk ismertek. Széles termékpalettánk mellett Magyarországon 19 betonüzemmel, 3 betontechnológiai laborral, 3 terminállal, valamint kiterjedt vasúti és közúti logisztikai szolgáltatással járulunk hozzá partnereink sikeréhez. Budapesti üzleti szolgáltató központunk a régió további tagvállalatait is kiszolgálja.

Where we work?

A CRH Csoport a világ második legnagyobb építőipari alapanyagokat gyártó vállalata, amely 3900 telephelyén mintegy 89 ezer embert foglalkoztat. Hazai központi irodánk Budapesten van, további 19 helyszínen találhatók meg betonüzemeink. A három laborunk mellett, vidéki termináljainkon is várjuk ügyfeleinket. A CRH, Üzleti Szolgáltató központját 2016-ban nyitotta meg Budapesten, amely pénzügyi szolgáltatást nyújt az Észak Duna Régió országainak.


Our process of selection

A kiválasztási folyamatunkról részletesen tájékozódhatsz a Bővebben gombra kattintva.

Our process of selection

A kiválasztási folyamat:

1.) Nézd meg, hogy jelenleg milyen tapasztalattal rendelkező munkatársakat keresünk és válasszd ki a számodra a legérdekesebb pozíciót.

2.) Küldd el jelentkezésedet az álláshirdetésben szereplő e-mail címre.

3.) Interjú: Amennyiben végzettséged és szakmai tapasztalatod alapján megfelelsz az adott pozícióra, HR-es munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot.

A kiválasztási folyamat során különböző interjú típusokon vehetsz részt, a folyamat fázisától és a feladattól függően:

• HR Interjú - Interjú a HR osztály munkatársával, aki bemutatja az adott pozíciót, valamint a vállalatot. A beszélgetés elsődlegesen az eddigi munkád során szerzett tapasztalataidra, motivációdra és jövőbeli terveidre fog irányulni.

• Menedzserrel való interjú - Lehetőséged lesz rákérdezni a munkakör részleteire, érdeklődhetsz az esetleges előrelépési lehetőségekről is. A menedzser megállapítja szakmai alkalmasságodat, valamint azt, mennyire illesz a csapatba.

• Tesztírás - A különböző tesztek kitöltésére azért van szükség, hogy a személyes találkozáskor felmérhető, megtapasztalható kompetenciákon túl is megismerjünk, teljes képet kapjunk, így felelősségteljes döntést hozhassunk a kiválasztásodat illetően.

4.) Visszajelzés - Amennyiben sikeres vagy a kiválasztási folyamatban, egy ajánlatot küldünk és kapcsolatban maradunk veled egészen a vállalathoz történő belépésedig. Amennyiben nem rád esik a választás az interjúra hívott jelöltek közül, ezt telefonos értesítés formájában jelezzük neked.