All You Can Move 2020 Spring

  • További területek
  • other,
  • Athletic company

What we do?

Az AYCM csapata már 20 éve a korlátlan mozgás lehetőségét biztosítja Munkáltató Partnerei alkalmazottai részére. A munkahelyi sport támogatása minden eddiginél fontosabbá vált.Ennek támogatása többszörösen megtérül.A rendszeres testmozgás az állóképességre és az egészségre is jó hatással van,illetve a teljesítmény növelésére,hatékony stressz-kezelésre,a betegségben töltött napok számának csökkentésére és a magánéletre egyaránt!

Where we train?

Az AYCM SportPass egy olyan multifunkcionális sportbérlet, mellyel országosan közel 900 különböző sportlétesítmény - fitnesztermek, uszodák, boxtermek, jógatermek, mászótermek, atlétikai pályák, táncstúdiók, korcsolyapályák, golfpályák, squashpályák, teniszpályák illetve rúdtánc órák is - korlátlanul látogatható. Akár naponta, minden nap más létesítményben!

Our process of admission

AYCM SportPass-t csak az a személy jogosult vásárolni, akinek Magyarországon bejelentett, teljes munkaidős, alkalmazotti munkaviszonya van és munkáltatója partnere a KLUB Rekreáció Kft. által üzemeltetett AYCM SportPass programnak. Kérjük, érdeklődj a HR-osztályon, hogy Nálatok van-e AYCM!