Lexmark 2018 Spring

  • ITEconomics / FinancePositions required only language skills
  • Student jobsInternshipPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • EnglishGermanFrenchItalianSpanishRussian

What we do?

A Lexmark International, Inc olyan nyomtatási és képalkotási termékek, szoftverek, megoldások és szolgáltatások széles skáláját biztosítják a legkülönfélébb méretű vállalatok számára, amelyek segítségével az ügyfeleknek kevesebbet kell nyomtatniuk, és pénzt takaríthatnak meg. Vállalatunk több mint 170 országban értékesített termékeket Észak-és Dél-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Ázsiában, a csendes-óceáni és a karibi térségben.

Where we work?

Vállalatunk több mint 170 országban értékesített termékeket Észak- és Dél-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Ázsiában, a csendes-óceáni és a karibi térségben.
2008-ban Budapesten nyílt az új európai kompetencia központ, amely ma már több száz főt foglalkoztat.

Our process of selection

A kiválasztási folyamat több körös interjúból áll. Első körben az EMEA Recruitment Specialist kollegával találkozhat a jelölt, második, illetve harmadik körben a funkciónális vezetővel, HR Business Partnerrel, és esetenként külföldi vezetővel. Az interjúk kompetencia alapú, és szakmai jellegű beszélgetések szükség esetén nyelvi és egyéb teszteléssel kiegészítve.