INT - Solution Üzleti Tanácsadó Kft. 2018 Autumn

  • Engineer / TechnicalITEconomics / FinancePositions required only language skillsOther fields
  • Technician / Skilled Labour opportunityPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • EnglishGermanFrenchItalianSpanishRussian

What we do?

Az INT-Solution Üzleti Tanácsadó Kft emberi erőforráshoz kapcsolódó problémákat old meg, legyen szó munkaerő-közvetítésről, munkaerő-kölcsönzésről, vagy egyéni és csoportos fejlesztésekről. Szakmailag képzett munkatársaink a HR minden területén megtalálják a megoldást Ügyfeleink és Pályázóink igényeire annak érdekében, hogy a munkát kereső megtalálhassa ideális munkahelyét, a Partnercégünk pedig a szervezetbe illő új munkatársát.

Where we work?

Nyíregyházán, Debrecenben és Budapesten rendelkezünk irodával, így tevékenységi körünk leginkább a keleti régióra terjed ki. Ezen kívül németországi partnerünk révén azon személyeknek is tudunk segíteni, akik külföldön szeretnének szerencsét próbálni.

Our process of selection

Kiválasztási folyamatunk lépései mindig rugalmasan alkalmazkodnak a partnereink igényeihez. A telefonos kapcsolatfelvétel után a személyes interjú szerkezetét annak a munkakörnek megfelelően alakítjuk ki, amelyre a kiválasztás éppen zajlik. Az általunk lebonyolított interjú és adott esetben tesztelés után már az Ügyfelünk által vezetett körök következnek. A folyamat során folyamatos visszajelzéseket adunk a pályázóknak és ügyfeleinknek egyaránt.