Teva Gyógyszergyár Zrt. 2019 Autumn

  • Engineer / TechnicalOther fields
  • Technician / Skilled Labour opportunityStudent jobsInternshipPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • MagyarEnglish
  • Athletic company

What we do?

„A Teva Gyógyszergyár Zrt. kimagasló gyártókapacitásával és világszínvonalú kutatói tevékenységével a Teva-csoport meghatározó tagja.

Hazai gyártóhelyein, Debrecenben, Gödöllőn és Sajóbábonyban mind hatóanyag-, mind pedig késztermékgyártást folytat, valamint budapesti egységéből a hazai gyógyszerkereskedelmet irányítja.”
Where we work?

Budapest, Debrecen, Gödöllő, Sajóbábony

Our process of selection

Felvételi folyamat

A kiválasztási rendszerünkben a jelentkezőket mind személyiségbeli tulajdonságaik, mind szakmai kompetenciáik alapján vizsgáljuk. Ezek vizsgálatához a pályázók több lépcsős eljáráson vesznek részt. A kiválasztási folyamat minden esetben tartalmaz szakmai interjút, pozíciótól függően pedig Assessment Centert (AC) vagy úgynevezett hosszúnapot.

Our process of selection


TOBORZÁS

A vállalatnál felmerülő munkaerő igény kielégítése több forrásból történhet. Elsőként a korábban beküldött pályázatokból felépülő adatbázisban szereplőket vizsgáljuk meg, illetve belső információs rendszerünkön keresztül kollegáinkat is értesítjük a nyitott pozícióról. Ezzel egy időben a vállalat karrieroldalán is megjelentetjük álláshirdetésünket. Új munkatárs keresésekor hirdetéseinket természetesen külső médiában is közzé szoktunk tenni. Rendszeresen hirdetünk internetes álláskereső oldalakon, illetve egyes esetekben igénybe vesszük fejvadászok segítségét is.

KIVÁLASZTÁS

A toborzási csatornákon beérkezett pályázatokat előszűrjük, több lépcsőben választjuk ki az aktuális keresési feltételeknek leginkább megfelelő jelölteket.

Pályázatok elbírálása

Az első lépcső a beérkező pályázati anyagokban lévő információk összevetése a hirdetésben megfogalmazott elvárásokkal.

Telefonos előszűrés

Amennyiben a pályázat pozitív elbírálás alá esik, felvesszük a kapcsolatot a jelölttel telefon keresztül. A pár perces beszélgetés során a pályázati anyaggal, illetve az abban lévő információkkal kapcsolatosan teszünk fel néhány kérdést, illetve a meghirdetett lehetőségről osztunk meg bővebben információt. A sikeresen pályázók a továbbiakban az alábbi személyes találkozókra számíthatnak.

AC (Assessment Center - Értékelő Központ)

Pozíciótól függően a szakmai interjú előtt vagy után a jelentkezőket ezzel az összetett eljárással igyekszünk megismerni. Fő célja a pályázó személyiségbeli tulajdonságainak feltérképezése a meghirdetett munkakörben elvárt kompetenciákra vonatkozóan. Az egész napos elfoglaltságot jelentő AC-t pszichológus segítségével folytatjuk le, ahol különböző két-, és több személyes szituációs helyzetekben való szereplésre kérjük a résztvevőket.

Szakmai interjú

Szakmai interjúra általában az előszűrést követően kerül sor, illetve pozíciótól függően ezt megelőzheti az AC. Az interjú általában egy órás interaktív beszélgetés, mely során mind a jelöltnek alkalma nyílik a vállalat, illetve a pozíció megismerésére, mind pedig a vállalat szakembereinek a jelölt szaktudásának feltérképezésére Az interjún a vállalat részéről a humánerőforrás, illetve a szakmai terület képviselői és a közvetlen vezető vesznek részt.

Hosszúnap

A hosszúnap alkalmazására egyedi esetekben kerül sor. A jelölt egy próbanapon vesz részt a megpályázott munkahelyen, ahol a kollegák ismertetik a saját, illetve a megpályázott pozícióval járó feladatokat. Előnye, hogy a pályázó teljesebb képet kap a feladatkörről, a leendő kollegákról, munkakörnyezetről. Ugyanakkor a kollegáknak is alkalma nyílik véleményt alkotni a pályázóról. A hosszúnapot követően a döntést a pályázat sikerességéről a csoport véleménye alapján a közvetlen vezető hozza meg.

Visszajelzés

A kiválasztási folyamatban született döntésekről a pályázók - kedvezőtlen döntés esetében is - visszajelzést kapnak.