Teva Gyógyszergyár Zrt. 2020 Spring

  • Engineer / TechnicalOther fields
  • Technician / Skilled Labour opportunityStudent jobsInternshipPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • MagyarEnglish
  • Athletic company

What we do?

A Teva a világ legnagyobb generikus gyógyszergyártója, mely több mint 100 éves tapasztalatával fejleszti, gyártja és értékesíti termékeit. Portfoliójába - a generikus gyógyszerek mellett - számos originális termék, vény nélkül kapható gyógyszer, élelmiszer kiegészítő és gyógyászati segédeszköz is tartozik. Termékeivel több, mint 100 országban kezelik a betegeket.
Where we work?

Budapest, Debrecen, Sajóbábony

Our process of selection

Felvételi folyamat

A kiválasztási rendszerünkben a jelentkezőket mind személyiségbeli tulajdonságaik, mind szakmai kompetenciáik alapján vizsgáljuk. Ezek vizsgálatához a pályázók több lépcsős eljáráson vesznek részt. A kiválasztási folyamat minden esetben tartalmaz szakmai interjút.

Our process of selection


TOBORZÁS

A vállalatnál felmerülő munkaerő igény kielégítése több forrásból történhet. Elsőként a korábban beküldött pályázatokból felépülő adatbázisban szereplőket vizsgáljuk meg, illetve belső információs rendszerünkön keresztül kollegáinkat is értesítjük a nyitott pozícióról. Ezzel egy időben a vállalat karrieroldalán is megjelentetjük álláshirdetésünket. Új munkatárs keresésekor hirdetéseinket természetesen külső médiában is közzé szoktunk tenni. Rendszeresen hirdetünk internetes álláskereső oldalakon, illetve egyes esetekben igénybe vesszük fejvadászok segítségét is.

KIVÁLASZTÁS

A toborzási csatornákon beérkezett pályázatokat előszűrjük, több lépcsőben választjuk ki az aktuális keresési feltételeknek leginkább megfelelő jelölteket.

Pályázatok elbírálása

Az első lépcső a beérkező pályázati anyagokban lévő információk összevetése a hirdetésben megfogalmazott elvárásokkal.

Telefonos előszűrés

Amennyiben a pályázat pozitív elbírálás alá esik, felvesszük a kapcsolatot a jelölttel telefon keresztül. A pár perces beszélgetés során a pályázati anyaggal, illetve az abban lévő információkkal kapcsolatosan teszünk fel néhány kérdést, illetve a meghirdetett lehetőségről osztunk meg bővebben információt. A sikeresen pályázók a továbbiakban az alábbi személyes találkozókra számíthatnak.

Szakmai interjú

Szakmai interjúra általában az előszűrést követően kerül sor, illetve pozíciótól függően ezt megelőzheti az AC. Az interjú általában egy órás interaktív beszélgetés, mely során mind a jelöltnek alkalma nyílik a vállalat, illetve a pozíció megismerésére, mind pedig a vállalat szakembereinek a jelölt szaktudásának feltérképezésére Az interjún a vállalat részéről a humánerőforrás, illetve a szakmai terület képviselői és a közvetlen vezető vesznek részt.

Visszajelzés

A kiválasztási folyamatban született döntésekről a pályázók - kedvezőtlen döntés esetében is - visszajelzést kapnak.