Signify HVG_EVENT_SEASON_3_SHORT

  • Engineer / TechnicalEconomics / FinanceSales, Marketing, HR
  • Technician / Skilled Labour opportunityStudent jobsInternshipPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • English
  • Home office opportunityAthletic company

HVG_EXHIBITOR_PROFILE_CUSTOM_TITLE_DESCRIPTION

A Signify globális piacvezető a világítástechnikai iparágban több, mint 125 éve, és a legjobb világítástechnikai márkák gyártója. Magyarországon a kategóriájában legjobb professzionális lámpatesteket fejlesztünk és gyártunk a világítási rendszereinkben alkalmazható megoldásokhoz. Termékeink megnyitják az utat a világítástechnika új korszakához: hálózatalapú világítási rendszerek, IoT (tárgyak internete), és határtalan digitális lehetőségek.

HVG_EXHIBITOR_PROFILE_CUSTOM_MAP_TITLE_JOB

A Signify holland központú globális nagyvállalat, amely a világ számos országában és piacán jelen van. Magyarországon két telephellyel rendelkezünk:

  • Budapesti irodánkban kb. 70 munkavállalónk végez gazdasági, mérnöki és egyéb támogató tevékenységeket.
  • Tamási gyárunkban professzionális világítástechnikai berendezéseket gyártunk, itt több, mint 800 főt foglalkoztatunk.

HVG_EXHIBITOR_PROFILE_CUSTOM_CHOOSE_TITLE_JOB

Kiválasztási folyamatunk jellemzően két fordulóból áll: telefonos, vagy skype interjú a Talent Acquisition tanácsadó vagy koordinátor kollégáinkkal, majd pedig személyes interjú a szakmai vezetővel. A fordulók száma természetesen változhat a jelentkezők számától és a betölteni kívánt pozíció komplexitásától függően.