Balluff-Elektronika Kft. 2018 Spring

  • Engineer / TechnicalIT
  • InternshipPositions requiring 0-1 year of experienceJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • EnglishGerman

What we do?

A Balluff egy német, családi tulajdonban lévő vállalat, amely az ipari elektronikai alkatrész gyártás és automatizálás specialistája. Gyártó, értékesítési és fejlesztési központokkal rendelkezik világszerte, 62 nemzetközi leányvállalata és képviseleti irodája van. A veszprémi gyárban elektronikus és mechanikai érzékelők, lineáris útmérők, azonosító rendszerek  és adathálózati eszközök készülnek az ipari kommunikáció számára.

Where we work?

Veszprém, Németország, Svájc, Kína

Our process of selection

Kiválasztási folyamatunk többlépcsős. A céghez beérkező önéletrajzok előszűrése után a jelölteket behívjuk egy személyes interjúra, ahol a személyügyi terület munkatársa és adott terület vezetője is jelen van. Második körre azokat a jelölteket hívjuk vissza, akiket szeretnénk még jobban megismerni. A második körben kerül sor gyakorlati feladatok megoldására.  
Az interjú eredményéről minden esetben adunk visszajelzést!