Vincotech Hungária Kft. 2018 Autumn

  • Engineer / Technical
  • Technician / Skilled Labour opportunityStudent jobsInternshipJunior positions (max. 1 year of experience)Positions requiring experience (1-7 years of experience)Positions for senior professionals (more than 7 years of experience)
  • MagyarEnglish

What we do?

A Vincotech egy stabil, megbízható partner a félvezető alapú teljesítmény modulok fejlesztésében és gyártásában mércét állítva mind a standard, mind az alkalmazás-specifikus megoldások területén. A Mitsubishi Electric Corporation önállóan működő leányvállalataként, világszerte több mint 800 munkavállalót foglalkoztatva szállít gyors, rugalmas és vevő-központú megoldásokat, szolgáltatásokat és támogatást, hogy valóra váltsa vevői ötleteit.

Where we work?

  • Gyártás, R&D
    - Bicske
  • Központ
    - Unterhaching/München

Our process of selection

A kiválasztási folyamatunk többlépcsős, menete a betölteni kívánt pozíció szintjétől függően telefonos illetve személyes interjúkból áll.

Our process of selection

A jelöltek egy telefonos előszűrést követően a közvetlen vezető és a HR Üzleti Partner részvételével egy személyes interjúra kerül sor. Amennyiben a jelölt sikeresen teljesíti az első két megmérettetést, a harmadik találkozáson a terület felsővezetőjével folytatott beszélgetés keretében véglegesedik a kiválasztási folyamat eredménye. Magasabb szintű pozíciók esetén AC-n (Assesment Center) mérjük fel a jelöltek tudását és kompetenciáit.