Vigyázat, mélyvíz! Karrierhullámok kihívásai

2018. március 8. 15:40 - 16:10

Beszélgetés Biros Péterrel és Decker Ádámmal - A ZF Eger válogatott vízilabdázói

Biros Péter
Egyike a legsikeresebb magyar sportolónak. Háromszoros olimpiai bajnok, világ és Európa bajnok vízilabdázó. Többször az év magyar vízilabdázójának, 2008-ban pedig az év európai játékosának és a világ legjobb férfi játékosának választották meg. Sikereit a sportág, Eger városa és a magyar állam is elismerte, jutalmazta különböző kitüntetésekkel. 2016-ban fejezte be aktív játékos pályafutását, a következő szezontól az Eger női csapatának vezetőedzője lett.

Decker Ádám
Világbajnok, magyar válogatott vízilabdázó, a szintén válogatott kapus Decker Attila testvére. 2012-ben mutatkozott be a magyar válogatottban is, 2013-ban a válogatott tagjaként ezüstérmet szerzett a Világligában és megnyerte a világbajnokságot. Jelenleg a ZF-Eger játékosa.

Az előadásról:

Kihívásokkal és versenytársakkal kell megbirkóznunk.
Megmérettetésekre készülünk fel, és tesszük próbára tudásunk.
Néha a tőlünk telhető maximum sem elég a sikerhez…

A sport és a karrierépítés több dologban hasonlít, mint gondolnád! A magyar vízilabda válogatott egykori és jelenlegi egri kiválóságával arról beszélgetünk, hogy miként lehet megbirkózni a mindennapok kihívásaival, a hullámvölgyekkel. Miként lehet motivációt meríteni, amikor úgy érezzük át csapnak fejük felett a hullámok.