Szerveztél már bulit? Megmutatjuk, mi hogyan csináljuk!

2018. március 7. 11:00 - 11:45

EFOTT

Több, mint 40 éve valószínűleg az EFOTT is úgy kezdődött, ahogy ma egy házibuli szervezése: kellene egy buli, ahol van zene, haverok, étel-ital. Tulajdonképpen ma is ezt csináljuk, csak kicsit másképp. Megmutatjuk, hogyan, és Ti hogy kezdjetek hozzá.

A beszélgetésről:

Egy EFOTT méretű rendezvényt már nem lehet kalákában, hobbiból megszervezni. Ahhoz, hogy közel 120.000 látogató 6 napon keresztül a lehető leggondtalanabbul szórakozhasson, közel 100 fős szervezői csapat, és további több mint 1000 dolgozó munkája szükséges. A HVG Állásbörzén ezt a csapatot Szepesi Ferenc szponzorációs vezető képviseli.

Az EFOTT 1976-ban indult. Néhány fiatal valószínűleg bulizni szeretett volna, épp mint Ti. Mi kell a bulihoz? Kell zene, lehetőleg élőben. Kell valamit enni, utána megszomjazunk, így inni is kell valamit. Kit hívjunk meg? Ne csak a haverokat, hanem ismerjünk meg új arcokat is. Akkor viszont már legyen belépőjegy, egyrészt hogy tudjuk, ki tartozik ide, másrészt ebből tudunk a programra is fordítani. No meg a marketingre is, hiszen ha már bulit csinálunk, jó lenne, ha sokan lennének rajta. Nagyon sokan… Ez a sok ember viszont már mások számára is érdekes lehet: keressünk szponzorokat is! Az ő támogatásukkal még jobb bulit csinálhatunk.

Ha érdekel mindez kicsit bővebben, gyere, és nézd meg, hogyan szervezünk mi „bulit”!

Regisztrálj most!