Hogyan NE utáld meg a munkád?

2018. március 7. 13:40 – 14:10

Bőhm Kornél - Kommunikációs szakértő, stratégiai tanácsadó

Bőhm Kornél kommunikációs tanácsadó, fő szakterülete a kríziskommunikáció és a személyes márkaépítés. A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) Kríziskommunikációs Tagozatának elnöke, a Spindoc Kommunikációs Hálózat alapítója. Rendszeresen publikál hazai és nemzetközi szaklapokban, üzleti magazinokban, népszerű blogot és kríziskommunikációs hírlevelet ír. Üzleti kommunikációs tanácsadói munkája mellett állandó előadója a magyarországi üzleti rendezvényeknek, konferenciáknak, vendégelőadója, óraadója több hazai felsőoktatási intézménynek.

Az előadásról:

Dolgozni jó! Legalábbis többnyire. Csak sajnos néha elillan a varázs, és nyűggé válik a folytatás. Üresség és kedvetlenség, céltalanság és feleslegesség-érzet: kiégés. Mit tehetünk, hogy megtaláljuk minden nap az örömöt a munkánkban? Hogyan tudjuk feltüzelni magunkat olyankor is, amikor a reggeli ébredés a nap legrémisztőbb pillanata?

HVG Extra Business magazin
Üzlet és életmód – egyensúlyban. Hazai és nemzetközi sikersztorik, formabontó ötletek, friss trendek, amelyek segítenek sikerre vinni, újragondolni munkáját és életét.