Menő vagy! ...meg a Nagyid is!

2018. március 7. 14:00-14:45

Detrik Szimonetta, közgazdász

Detrik Szimonetta két évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni fiatalok fejlesztésével, ekkor alapította az ország első HR diákszervezetét, a Human Behaviour Associationt. Jelenleg vállalkozása, az Activators indítása a legnagyobb szenvedélye és célja, hogy hangot adjon saját generációjának.

A beszélgetésről:

Hányszor hallottuk már azt a mondást, hogy "Ezek a mai fiatalok!" vagy azt, hogy "Ha idősebb leszek, én máshogy fogom csinálni!"? Miért van az, hogy legtöbbször a generációk egymásról beszélnek és nem egymással?

Ezen a workshopon a generációk miértjei és hogyanjai lesznek a középpontban - közösen megfogalmazva. Együtt gondolkodik a Baby Boom, az X, az Y és a Z. Hogyan szocializálódtunk, miért fontosak a generációk közös emlékei? Egyáltalán fontos, hogy a Pom Pom meséin vagy Franklinen nőttünk fel? Hogyan jellemezzük generációnkat? Számít, hogy digitális bevándorlók vagy bennszülöttek vagyunk? Amikor pedig eljutunk oda, hogy munkát végzünk, de úgy igazán, szenvedélyesen, akkor mit gondolunk, hogyan látnak minket a cégek? ... És az idősebbek? ... Na és a fiatalabbak? ... Képesek vagyunk felvenni egy másik generáció szemüvegét?

Regisztrálj most!