Viszlát, Halogatás! Helló Fókusz!

2017. október 4. szerda 11:40 – 12:10

Vida Ági, pszichológus, online-marketing szakértő

Vida Ági 2007-ben 2 kisgyermeke mellől indította első honlapját a Kismamablog.hu-t, ami mindössze fél év alatt vált piacvezetővé. 3 könyve jelent meg, 2011-ben elnyerte a HVG Goldenblog versenyében a legjobb szakértői blog díját. Rendszeresen tanít egyetemeken, előad pszichológiai és üzleti témákban konferenciákon és tréningeken. Ági marketinggel, vállalkozással kapcsolatos tapasztalatait a Gazdagmami.hu oldalon osztja meg, ahol 5 év alatt több, mint 1000 anyukának segített elindítani a saját vállalkozását. Rendszeresen hívják szakértőként a sajtóba (RTL Klub, Duna TV, Népszabadság, Blikk, NeoFM, tv2), és több helyen publikál is (HVG, Babainfó magazin, Anyák Lapja).

Weboldalai: http://www.kismamablog.hu/, http://www.gazdagmami.hu/

Az előadásról:

Úgy érzed, mindenki céltudatos és jól szervezett, csak te úszol mindig a dolgaiddal?
Néha átmenetileg sikerül összeszedettnek lenned, de aztán újra szétcsúszik minden?
Ha a munkádban sikerül a tervek szerint haladnod, az otthoni dolgaidra és magadra nem jut időd, ha pedig végre van időd magadra és a családra, a munkahelyi időbeosztásod borul fel?
Megoldásként néhány dolgot a szőnyeg alá söpörsz, másokat pedig kicsit későbbre tolsz, míg végül azt veszed észre, már régóta halogatod azt, ami igazán fontos lenne és csak a tűzoltásra jut időd?

Mit lehet tenni?

Vida Ágnes pszichológus, online marketing szakértő világéletében a halogatás nagymestere volt, de aztán kigyógyult belőle, és mára sikerül a munkájával kapcsolatos számtalan tennivalóját, a számtalan előadását, az új projektjeit, a gyerekeivel kapcsolatos számtalan időigényes tennivalót és az énidejét valóságos zsonglőrként összeegyeztetnie egymással. Ebben az előadásban elmeséli, hogyan csinálja.