Szemtől szembe őszintén

2017. október 4. 16:20-16:50

Kovács Magdolna

Leggyakrabban vezetőképzéseket tartok és kultúraváltásokat támogatok, ahol változatos kérdéseket, nehéz kihívásokat oldunk meg. Különböző szakterületek gyakorlati eszközeit összesítem, hogy elősegítsük a mindennapi munka eredményességét.

Az egyik erősségem, hogy megtanultam milyen kedves is tud lenni egy elsőre „nyersként” ható mondat.

http://www.newcode.hu/rolunk/rolunk/trenereink

Tollas Attila

Magyarország talán egyetlen tárgyalási tanácsadója vagyok. Nagyvállalatok számára készítek fel tárgyalói csapatokat és veszek részt éles tárgyalásokon. Abban segítem a tárgyalókat, hogy a kommunikáció segítségével hogyan tud javulni a tárgyalás eredményessége. Emellett több szinten oktatom a tárgyalási készségeket.

Az elmúlt években kifejezetten foglalkoztat a testbeszéd kommunikáció éles tárgyalási helyzetekben. Szerencsés vagyok, hogy a szenvedélyem a munkám és azt csinálom, amiben igazán kiteljesednek a képességeim.

https://www.linkedin.com/in/attilatollas; www.negolab.hu

Az előadásról:

A mindennapjaink során kollégáink között töltjük a legtöbb időt. Megbeszélünk, egyeztetünk, ötletelünk, vagy éppen hatékonyan együttműködünk. A közös munka megköveteli az eredményes kommunikációt, az előremozdító vitákat és a kompromisszumokat is. Elfordul azonban, hogy olyan problémákkal szembesülünk, amelyek konfliktusokat generálnak. Hogyan tudjuk észrevételeinket és kritikáinkat egyértelműen megfogalmazni?  Milyen eszközökkel, módszerekkel építhetjük, bomlaszthatjuk a közösséget? Kovács Magdolna és Tollas Attila előadásában olyan kommunikációs technikákat ismerhetünk meg, trükköket sajátíthatunk el, amellyel hatékonyabbá tehetjük a közös munkát.