Spontán vagy tervezetten? Téged hogy találnak meg a lehetőségek?

2017. október 5. 15:00 - 15:30

Bemutatkozás:

Kanizsai Dóra vagyok, karrier coach, kommunikációs szakember, az IndyGo Training Kft. alapítója, szakmai vezetője. Mindig érdekeltek az emberek: személyiségük, gondolkodásmódjuk, motivációjuk. Pályafutásom során több száz fő fejlesztését támogattam már különböző szakmai projektek vezetőjeként, coachként, trénerként egyaránt.

Abban hiszek, hogy a változáshoz leginkább két dolog szükséges: minden folyamat a személyes vágyaink tisztázásával kezdődik, csak ezután beszélhetünk tervezésről, a konkrét lépések megtételéről. Fontos, hogy meg tudjuk ragadni, miben szeretnénk változtatni, utána már tudunk dolgozni azzal, hogy milyen erőforrásaink vannak mindehhez.

Rengeteg gyakorlati coaching eszközöm van a fejlesztéshez, ami rendkívül jól előhozza a személyiség pozitív oldalait, a rejtett erőforrásokat. Ezekkel dolgozunk, ezekre építünk. Minden foglalkozás egy izgalmas önismereti terep nemcsak az ügyfeleim, de magam számára is, hiszen a coachingban mindketten jelen vagyunk, erősen.

Az előadásról:

Hogyan tudom a vágyaimat és a céljaimat összhangba hozni? Hogyan lehetek önmagam, de mégis tudatos? Hogyan láttathatom magam a mai társadalomban? Ezek fényében létezik spontán álláskeresés?  Előadásomban tippeket és inspirációkat adok egy eredményes jövőhöz.