PlayIT Gaming Sarok

playit

A PlayIT kiállítás és vásár egy kis szelete most megelevenedik a HVG Állásbörzén is! Ha egy kis szünetet tartanál az álláskeresés közepette, keresd fel a helyszínen a PlayIT Gaming Sarkot!

Mérd össze tudásod másokkal Fifa18-ban, vagy csöppenj bele a virtuális valóság adta izgalmakba egy Oculus Rift II. VR szemüveg segítségével.

Regisztrálj, gyere el, és próbáld ki a mélytengeri búvárkodást vagy ülj be egy virtuális versenyautó volánja mögé. Ha pedig inkább a Youtube világába merülnél el, beszélgess a standon vloggerekkel.

Mit kell tudnod a PlayIt-ről?

A 2015-ben Superbrands oklevéllel jutalmazott PlayIT kiállítás és vásár, amely évről-évre egyre több látogatót vonz, mára a magyar rendezvénypiac meghatározó eseményévé nőtte ki magát. Éves szinten több mint 100.000 fő látogatószámmal büszkélkedhetünk, mely nem csak a fővárosi rajongóinkból áll, hiszen 2015-től több vidéki városban is megrendezésre került a PlayIT Show.

Regisztrálj most!

Beszélgess személyesen két menő vloggerrel!

Találkozz Paplovaggal és Videojáték Zsoltival a PlayIT Gaming Sarokban, beszélgess velük az online tartalomgyártásról, annak karrierlehetőségeiről illetve a közösségi médiafelületek helyzetéről Magyarországon.

Október 4-én 17:00-19:00

Paplovag 2014 nyarán kezdett el live streameket tartani, azóta főállása ellenére szinte minden nap billentyűzetet ragad, és kamera elé ül.  Általában játékokkal, vagy különböző technikai eszközökkel foglalkozik, de egy egyszerű beszélgetés se hozza zavarba. Időközben a videó készítésbe is belekóstolt, de inkább streamernek vallja magát. 

Youtube csatornája (Jelenleg a youtube nem igazán kedvez a gaming tartalmaknak így egy streamelésre szakosott felületre a twitchre költözött):
https://www.youtube.com/user/drivolis

Hol nézheted/követheted őt?

Twitch: https://www.twitch.tv/paplovag
Twitter: https://twitter.com/paplovag
Instagram: https://www.instagram.com/paplovag/
Facebook oldala: https://www.facebook.com/PaplovagGaming/ 

Október 5. 15:00-17:00

Zsolti három éve kezdte el építeni az online karrierjét eleinte természetesen munka mellett. A kezdeti gamer tartalmai mellé mostanra egy vlog csatornát és egy unboxing videókkal foglalkozó csatornát is üzemeltet. Az évek során sikerült elérnie, hogy a videózást már ne csak hobbinak, de a főállásának is tekinthesse.

 

Hol nézheted/követheted őt?

Youtube csatornái:
Gaming: https://www.youtube.com/channel/UCaOm__00Y-ToXJ4fqTYioTA
Vlog: https://www.youtube.com/channel/UCDobqE_rsI0Xq2cg-Sy6CWg
Unboxing: https://www.youtube.com/channel/UCQ6GzKaWBZ5Ac4QnberiIoA
Facebook oldala: https://www.facebook.com/akovacszsolti/
Instagramja: https://www.instagram.com/akovacs_zsolti/

Egy kis mankó, aki kevésbé járatos a témában :)

live stream: élő adás, folyamatos vágatlan nem előre rögzített adás.
streamer: aki tartja a közvetítést
vlog: videó blog, elég bő műfaj, bármit tartalmazhat a mi a kedvenc süteményem témától a mit csináltam ma témakörig.
unboxing: Különböző termékeket, eszközöket csomagol ki videóban. A youtube hajnalán ezek a videók arra készültek, hogy az emberek megtudják, hogy ténylegesen mit kapnak, ha valamit megrendelnek online, mostanra már ennél azért több egy-egy ilyen videó tartalma.

Regisztrálj most!